svetvomne.sk

Cisársky šalát s pečenými zemiakmi

Chutný, ľahký šalát bez mäsa s vynikajúcim jogurtovo-syrovým dresingom. Šalát si môžete jednoducho pripraviť aj zo zbytku pečených zemiakov, ktoré boli použité ako príloha k inému pokrmu.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Pečené zemiaky
Ananás sterilizovaný
Cesnak2strúčiky
Horčica plnotučná½čajovej lyžičky
Jogurt biely 3,5% tuku200gramov
Olej olivový3polievkové lyžice
Soľ½čajovej lyžičky
Syr parmezán50gramov
Šalát hlávkový

2. 

šalát hlávkový

Šalát umyjeme a necháme odkvapkať.

3. 

jogurt biely 3,5% tuku 200 g  olej olivový 3 PL  horčica plnotučná ½ ČL  soľ ½ ČL  cesnak 2 strúčiky

Jogurt zmiešame s olejom, horčicou, soľou a očisteným, pretlačeným cesnakom.

4. 

syr Parmezán 50 g

Primiešame postrúhaný syr.

5. 

ananás sterilizovaný

Šalát natrháme na tanier, pridáme zemiaky, polejeme jogurtovým dresingom a posypeme ananásom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť