Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Chrumkavé sladké rožteky na váš vianočný stôl.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Vláčne vianočné pečivo plnené ľahkým tvarohovým krémom.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Jemná torta s gaštanovo tvarohovým krémom a banánmi. Torta je chuťovo vyvážená, tvorená z obľúbeného piškótového cesta a jednoducho zdobená. Nemusíte byť cukrári, aby ste ju zvládli. S našim postupom to hravo dokážete a pokojne ňou môžete gratulovať aj k 85. narodeninám.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Hustá polievka z obľúbených jesenných húb so zemiakmi a zeleninou. Táto hubová polievka vás nielen zasýti, ale aj zahreje!
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Sladké pudingové slimáky z kysnutého cesta , pre deti aj dospelých.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Obľúbené linecké koláčiky s milučkým vianočným motívom. Tie sa zaručene rozchytajú prvé!
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Klasická zemiaková pochúťka s jemnou chuťou póru.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
stredná
Fakt skvelá pochúťka! Vyskúšajte!
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jemné chrumkavé kolieska, ktoré nesmú chýbať na vašom vianočnom stole.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Alla Amatriciana [alla matriˈtʃaːna] je ľudový názov tradičnej talianskej omáčky na cestoviny, ktorej základ tvoria solená sušená slanina z bravčového krku, paradajky a syr pecorino. Je použiteľná aj s inými druhmi cestovín, napr. bucatini a veľmi chutná :)
Kuchtil
MichalČas prípravy
25 min.Náročnosť
stredná
Z dietných dôvodov alebo len kôli chuti? Každopádne si ho viete pripraviť pomerne rýchlo a jednoducho.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 40 min.Náročnosť
nízka
Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Recept na prípravu lahodného krémového talianskeho risotta s čerstvými kuriatkami.
Kuchtil
MichalČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Chutná príloha k mäsu. Vhodná aj ako predjedlo so syrovou oblohou. Zaujímavý vegetariánsky obed môže tvoriť takto pečená cvikla s kelovým prívarkom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Základný recept na prípravu tradičných zemiakových halušiek, ktoré sa môžu podávať v rôznych variáciách.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Domáce buchty obmäkčia aj najväčších brbľošov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Skvelé placky, ktoré môžeme konzumovať samostatne so smotanou či tatárskou omáčkou. Sú dobrou voľbou aj ako príloha k jedlám z mäsa.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Cestoviny s karfiólom, zapečené s krémovým syrom a výbornou jednoduchou omáčkou.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Svieži a šťavnatý koláč z krehkej mramorovanej piškóty s malinovým pudingom a polevou z kyslej smotany. Na prípravu koláča môžete použiť puding podľa vašej chuti.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Recept na domáce šúľance zo zemiakového cesta, posypané sladkým tvarohom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Smotanová polievka z bielej fazule. Polievku podávame pred druhým sladkým hlavným jedlom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Výborná polievka zo sušených húb na váš vianočný stôl.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchý recept na prípravu cuketového nákypu s parmezánom.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná