svetvomne.sk

Pór v receptoch

 
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou

Bryndzové špaldové kernotto s pórom a slaninkou, na ktorom si zaručene pochutíte.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Slaný syrový koláč s pórom

Výborný slaný koláč, ktorý môžeme podávať ako hlavné jedlo spolu s dobrou fazuľovou polievkou, alebo rozkrájaný na menšie porcie ako chuťovku pre hostí.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Pórové cestoviny

Vynikajúce cestoviny s chutným a zdravým pórom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Hubovo-slaninkové knedlíky

Chutná a hutná knedľa s typickou mriežkovanou štruktúrou. Vylepšená hubovo-slaninková verzia.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 10 min.

Náročnosť

nízka

Kokosová dusená zelenina

Chutná a výborná vegetariánska zelenina inšpirovaná indickou kuchyňou. Môžeme konzumovať s ryžou, alebo ako samostatný pokrm, zvlášť pri držaní odľahčujúcej diéty.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Bravčovina s horčicovou omáčkou

Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Pórový nákyp so šampiňónmi a tofu

Chutný bezmäsitý recept na pórový nákyp so šampiňónmi.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Pórový šalát s jablkami

Chutný zdravý šalátik k mäsu, alebo ako samostatný chod na diétnu večeru.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Platesa s bylinkovým maslom

Pikantné maslo dodá platese chuťový pôvab.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Šošovicovo-tekvicové karí

Chutný vegetariánsky obed, či večera. Podávame s ryžou basmati.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

Pórový koláč so syrom

Rýchly a jednoduchý recept na slaný koláč. Je vhodný ako maškrta počas letných dní v prírode alebo aj na večerné posedenie, keď za oknami udrie mráz.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Pórová polievka so syrom

Hustá polievočka s chutným pórom, syrom a chrumkavými maslovými krutónmi.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

stredná

Morčacie soté s pórom

Recept na vynikajúce jemné morčacie stehno s pórom a koriandrom.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Platesa na zelenine

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Zeleninové karí

Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

vysoká

Zapekané farebné zemiaky

Zemiakový obed plný pestrých chutí.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

vysoká

Mango-zeleninový krémový šalát

Chuťovo vynikajúci šalát, vhodný nielen na párty. Chutí k vyprážaným mäsám v nedeľu, i k celozrnnému pečivu v bežný deň.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Zelerový šalát s ananásom

Jednoduchý recept na prípravu vynikajúceho a osviežujúceho šalátu z netradičných kombinácií, ktorého zložkou je aj zeler považovaný za prírodné afrodiziakum.

Kuchtil

Norika

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Rizoto s hubami

Lahodné krémové rizoto s hubami a zeleninou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Plnená vegánska tekvica

Chutná plnená tekvica bez mäsa. Podávame so zemiakovou prílohou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť