Národné kuchyne▼
Viac▼
Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
KURACIE MÄSO
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
Dada 40 min. nízka
Zobraziť recept
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
Jurgason 60 min. stredná
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
Dada — nízka
Slivkové gule so strúhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízka
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Dada 1 h. 30 min. stredná
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rýchla kuracia polievka z parného hrnca
Dada 30 min. nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
Dada 60 min. nízka
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
Ražniči v parnom hrnci
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
Dada 15 min. nízka
Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci
Tvarohové ovocné knedličky
Dada 45 min. stredná
Chrumkavé kurča
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
CESTOVINY
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízka
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami
Zuzka 25 min. nízka
Zemiakové knedličky s točenou
Dada 60 min. stredná
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
Domáca parená knedľa
Halušky
Kuracie prsia v syrovej omáčke
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Strapačky s kyslou kapustou
Smotanová Hokkaido polievka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s údeným mäsom
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
CUKROVINKY
Jednoduché nepečené dobošky
BÁBOVKY
Škoricová bábovka s jablkami
Linguine s cukrovým hráškom
Losos v zemiakovom cestíčku
SLANÉ CHUŤOVKY
Orechovo oškvarkové pagáčiky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť