svetvomne.sk

Parný hrniec

Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.

 
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou

Ľahký recept na prípravu kuracích pŕs v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Chrumkavé kurča

Aj takto sa dá kurča v parnom hrnci pripraviť. Kurča je chrumkavé a vďaka hlavnej prípravy v parnom hrnci veľmi šťavnaté. Podávame teplé s prílohami, alebo len s pečivom a sterilizovanou uhorkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Morčacie prsia na kukurici s hranolkami a brokolicou

Recept na prípravu morčacieho mäsa v parnom hrnci. Podávame s hranolkami pečenými v rúre.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Tvarohové ovocné knedličky

Recept na prípravu plnených tvarohových gulí v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči bez pridaného tuku.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Karlovarské toastové knedličky

Chutná prílohová knedľa z toastového chleba.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

Rýchla kuracia polievka z parného hrnca

Pri nákupe čerstvých kureniec a ich spracovaní nám často ostávajú chrbáty a krídla. Prípravou rýchlej polievky v parnom hrnci ich výborne zužitkujeme.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Čokoládová ryža v parnom hrnci

Príprava ryžovej kaše v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Morčacia kapsa v parnom hrnci

Šťavnatý a diétny obed.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci

Chuťovo zaujímavý pokrm z hydinových párkov a kuracieho mäsa.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Slivkové gule so strúhankou

Tradičný a najjednoduchší recept na prípravu slivkových guliek v jemnom cestíčku.

Kuchtil

Elenka

Čas prípravy

1 h. 15 min.

Náročnosť

nízka

Karlovarská knedľa

Chutná a hutná knedľa s typickou mriežkovanou štruktúrou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 10 min.

Náročnosť

nízka

Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci

Brokolicové knedličky (gule) pripravené v parnom hrnci sú výbornou zdravou večerou. Podávame teplé, posypané cibuľkou opraženou na olivovom oleji.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Čevabčiči v parnom hrnci

Čevabčiči z parného hrnca nevyzerá možno veľmi pohľadne, avšak jeho chuť je nerozoznateľná od vyprážanej varianty, ak nie lepšia. Mleté mäsá obsahujú v surovom stave pomerne veľa tuku a touto formou prípravy sa odbúra ďalšie nežiadúce nabaľovanie tukov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou

Jednoduchý recept na prípravú kuracích pŕs s hrozienkami a ananásom v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové so špagetami

Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Plnené kuracie rolky v parnom hrnci

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť