svetvomne.sk

Bravčové stehno v receptoch

 

Najvýznamejšie ingrediencie

Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.

 

 

Pečené bravčové stehno

Pečené bravčové stehno

Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
nízka

Plnené bravčové závitky

Plnené bravčové závitky

Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
stredná

Balkánsky plameň

Balkánsky plameň

Niečo pre milovníkov pikantných jedál.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Katov švih - Kaťák

Katov švih - Kaťák

Málokto odolá kombinácii smaženého bravčového mäsa, cibule, cesnaku, papriky, nakladanej uhorky a kečupu. Aby bol katov švih naozaj ostrý, treba mu sekeru nabrúsiť pikantnou paprikou.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové v jablkovej omáčke

Bravčové v jablkovej omáčke

Podávame s ryžou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Pečené bravčové stehno s koreňovou zeleninou

Pečené bravčové stehno s koreňovou zeleninou

Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Bravčové na rasci

Bravčové na rasci

Chutné, ľahké a jemné mäso v diétnej úprave.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové v mrkvovej krémovej omáčke

Bravčové v mrkvovej krémovej omáčke

Chutný obed nielen pre deti. Podávame s cestovinou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Pečené bravčové mäso na cibuli s mrkvou

Pečené bravčové mäso na cibuli s mrkvou

Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
stredná

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
2 h. 15 min.
Náročnosť
nízka

Vyprážané bravčové mäso na sladkokyslo

Vyprážané bravčové mäso na sladkokyslo

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové na kremžskej horčici

Bravčové na kremžskej horčici

Jednoduchá príprava kúskov bravčovinky v chutnej horčicovej omáčke. Odporúčame podávať s maslovou ryžou parboiled a s niektorým z cviklových šalátov.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Silvestrovská kapustnica

Silvestrovská kapustnica

18-20 porcií skvelej kapustnice na veľkú silvestrovskú párty. Varíme vo veľkom, najmenej 8 litrovom hrnci.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Bravčové soté s pečienkou

Bravčové soté s pečienkou

Soté "na divoko" podávame s varenými zemiakmi a štipľavou feferónkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Boršč

Boršč

Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
vysoká

Bravčovinka s medom a vlašskými orechmi

Bravčovinka s medom a vlašskými orechmi

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Bravčovina s horčicovou omáčkou

Bravčovina s horčicovou omáčkou

Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
nízka

Mexické soté

Mexické soté

Dusené bravčové mäso so zeleninou, upravené na mexický spôsob, vhodnou prílohou je dusená ryža.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Bravčová šunka zo šunkovaru

Bravčová šunka zo šunkovaru

Domáca dusená šunka so 100% obsahom bravčového mäsa, bez konzervantov a ďalších prídavných látok. Šunka má po uvarení prírodnú farbu a chuť vareného mäsa. Je tou najvhodnejšou šunkou pre deti.
Z uvedeného množstva mäsa získame asi 650 g šunky.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h. 40 min.
Náročnosť
stredná

Gyros na panvici a tzatziki

Gyros na panvici a tzatziki

Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
20 min.
Náročnosť
nízka

Fazuľová polievka s paradajkami a mäsom

Fazuľová polievka s paradajkami a mäsom

Výborná strukovinová polievka. Veľmi chutí deťom pre ktoré ju varíme bez soli.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Bravčové kocky v pórovej omáčke

Bravčové kocky v pórovej omáčke

Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Bravčový wok s tofu

Bravčový wok s tofu

Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť