svetvomne.sk

Bravčové mäso v receptoch

 
Pečené bravčové stehno s koreňovou zeleninou

Obľúbené pečené bravčové na zelenine. Podávame so zemiakovou prílohou, s kyslou uhorkou či chutným cviklovým šalátom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Šalát Parížsky sen

Zmodernizovaná verzia klasického receptu na šalát z kvalitnej salámy, zeleniny a majonézy. Stane sa snom každej chuťovej bunky.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Pečené údené bravčové koleno

Obľúbená pochúťka. Podávame s feferónkami, horčicou alebo chrenom. Kolienko je vhodné konzumovať s chlebom a zapíjať dobrým chladeným pivom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

2 h. 15 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové na hubách

Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové v alobale

Porcie voňavého mäsa so zemiakmi a šampiňónmi. Jednoduchá príprava, jednoduché servírovanie.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Bravčový wok s tofu

Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

Plnené zemiakové placky

Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Silvestrovská kapustnica

18-20 porcií skvelej kapustnice na veľkú silvestrovskú párty. Varíme vo veľkom, najmenej 8 litrovom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Bravčové v jablkovej omáčke

Podávame s ryžou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Mexické soté

Dusené bravčové mäso so zeleninou, upravené na mexický spôsob, vhodnou prílohou je dusená ryža.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčová pečeň na cibuli

Vynikajúca lahôdka z klasickej kuchyne ktorá v záplave moderných receptov a rôznych "proti" vypadla z jedálníčkov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Šunka s chrenom v huspenine

Predjedlo vhodné počas hostín v zimných mesiacoch.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Zapekané bravčové karé v zemiakovej placke

Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom alebo so zemiakovým pyré.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 15 min.

Náročnosť

stredná

Fazuľová polievka s paradajkami a mäsom

Výborná strukovinová polievka. Veľmi chutí deťom pre ktoré ju varíme bez soli.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Bravčová polievka

Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Gyros na panvici a tzatziki

Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Bravčová pečeň na šťave

Recept na prípravu bravčovej pečene na cibuľke a paprikovej omáčke. Ako príloha je vhodná ryža, alebo zemiaková kaša.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

Bravčové rezne so slivkovým lekvárom

Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Boršč

Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a bude skutočne mňam:)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

vysoká

 

 
 

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť