svetvomne.sk

Bravčové mäso v receptoch

 

Najvýznamejšie ingrediencie

Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.

 

 

Guláš s pivom

Guláš s pivom

Hustý guláš z hovädzieho a bravčového mäsa s chuťou piva.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h. 30 min.
Náročnosť
nízka

Pečená bravčová krkovička

Pečená bravčová krkovička

Pečenú bravčovú krkovičku najčastejšie podávame s knedľou a dusenou hlávkovou kapustou. Chutnou alternatívou je použiť ako prílohu dusené paprikové zemiaky.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
nízka

Plnené bravčové závitky

Plnené bravčové závitky

Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
stredná

Klasické bravčové rezne

Klasické bravčové rezne

Najklasickejšia rezňová klasika.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
nízka

Bravčovo-hovädzia sekaná s vajcom

Bravčovo-hovädzia sekaná s vajcom

Veľká, miešaná plnená fašírka.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 40 min.
Náročnosť
stredná

Stejky z bravčovej panenky

Stejky z bravčovej panenky

Jednoduchý overený postup na prípravu chutného stejku z jemnej bravčovej panenskej sviečkovice. Panvicu môžete s radosťou nahradiť záhradným grilom.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
10 min.
Náročnosť
nízka

Pečené údené bravčové koleno

Pečené údené bravčové koleno

Obľúbená pochúťka. Podávame s feferónkami, horčicou alebo chrenom. Kolienko je vhodné konzumovať s chlebom a zapíjať dobrým chladeným pivom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
nízka

Šalát Parížsky sen

Šalát Parížsky sen

Zmodernizovaná verzia klasického receptu na šalát z kvalitnej salámy, zeleniny a majonézy. Stane sa snom každej chuťovej bunky.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
20 min.
Náročnosť
nízka

Bravčový jazyk v smotanovej omáčke

Bravčový jazyk v smotanovej omáčke

Podávame s knedľou. Varený jazyk má výbornú chuť, dá sa jesť aj bez omáčky, s chlebom, horčicou alebo chrenom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové rezne v chlebovej omáčke

Bravčové rezne v chlebovej omáčke

K netradičnej, veľmi chutnej, chlebovej omáčke s bravčovým mäsom podávame zemiakovú kašu.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
vysoká

Bravčové mäso na sladko

Bravčové mäso na sladko

Unikátne spojenie sladko-kyslej chuti jabĺk so sladko-horkou chuťou sušených sliviek, jemne slano-korenené.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
nízka

Pečené bravčové guľôčky

Pečené bravčové guľôčky

Výborné mäsové guľôčky vhodné k omáčkam a prívarkom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Moravský vrabec

Moravský vrabec

Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové soté s pečienkou

Bravčové soté s pečienkou

Soté "na divoko" podávame s varenými zemiakmi a štipľavou feferónkou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake

Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake

Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka

Huspenina

Huspenina

Vynikajúca zimná kolagénová pochúťka, ktorej dlhá príprava stojí za to. Podávame s chlebom, cibuľou a octom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Kapustnica so šošovicou

Kapustnica so šošovicou

Hustá polievka z kyslej kapusty, šošovice, mäsa a klobások.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
stredná

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové kocky v pórovej omáčke

Bravčové kocky v pórovej omáčke

Mäkučké mäso, jemne chrumkavý pór a lahodná smotanová omáčka...mňam :) Podávame s parenou knedľou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Bravčový guláš so šampiňónmi

Bravčový guláš so šampiňónmi

Tradičná mäsová polievka, vhodná ako desiatové, ale aj hlavné jedlo. Podávame s chlebom.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
1 h. 10 min.
Náročnosť
nízka

Bravčová šunka zo šunkovaru

Bravčová šunka zo šunkovaru

Domáca dusená šunka so 100% obsahom bravčového mäsa, bez konzervantov a ďalších prídavných látok. Šunka má po uvarení prírodnú farbu a chuť vareného mäsa. Je tou najvhodnejšou šunkou pre deti.
Z uvedeného množstva mäsa získame asi 650 g šunky.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h. 40 min.
Náročnosť
stredná

Bravčové koleno s paprikovými zemiakmi

Bravčové koleno s paprikovými zemiakmi

Obľúbená pochúťka pre všetkých milovníkov pečených bravčových kolien :)

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h. 40 min.
Náročnosť
stredná

Kapustnica

Kapustnica

Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
nízka

Pečené bravčové stehno

Pečené bravčové stehno

Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť