svetvomne.sk

Bravčové mäso v receptoch

 

Najvýznamejšie ingrediencie

Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.

 

 

Pečené karé so slivkami

Pečené karé so slivkami

Pečené mäso s ľahkou sladkou príchuťou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
nízka

Mangalica kotlíkový guláš

Mangalica kotlíkový guláš

Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
3 h.
Náročnosť
stredná

Bravčové rezne na bielom víne

Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
nízka

Marinované bravčové steaky so slaninou

Marinované bravčové steaky so slaninou

Podávame s opekanými zemiakmi.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
stredná

Pečené bravčové s paradajkami

Pečené bravčové s paradajkami

Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Bravčový rezeň v zemiakovom ceste

Bravčový rezeň v zemiakovom ceste

Obed hodný nedele :) Podávame so zemiakovým pyré a zeleninovou oblohou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové v alobale

Bravčové v alobale

Porcie voňavého mäsa so zemiakmi a šampiňónmi. Jednoduchá príprava, jednoduché servírovanie.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 20 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové kocky v zeleninovo-smotanovej omáčke

Bravčové kocky v zeleninovo-smotanovej omáčke

Podávame s cestovinami alebo parenou žemľovou knedľou.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
stredná

Bravčové koleno pečené

Bravčové koleno pečené

Pochúťka plná kolagénu.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
Náročnosť
stredná

Bravčový závitok s cuketou

Bravčový závitok s cuketou

Podávame s ľahkým zemiakovým pyré.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Bravčové medailóniky s cukinou

Bravčové medailóniky s cukinou

Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.

Kuchtil
Zuzka
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Bravčový wok s tofu

Bravčový wok s tofu

Pestrý wok z ázijskej kuchyne. Podávame s ryžou alebo ryžovými rezancami.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
45 min.
Náročnosť
nízka

Mexické soté

Mexické soté

Dusené bravčové mäso so zeleninou, upravené na mexický spôsob, vhodnou prílohou je dusená ryža.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Guláš s fazuľou

Guláš s fazuľou

Chutný hustý gulášik. Podávame s chlebom.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 15 min.
Náročnosť
stredná

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči bez pridaného tuku.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Originálny poľský Bigos

Originálny poľský Bigos

Tradičné jesenné a zimné jedlo slovanov. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žiadne koreniny zámerne, nie je to tlačové chyba :)

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Kuracie s bravčovou pečeňou

Kuracie s bravčovou pečeňou

Šťavnaté marinované kuracie prsia s mäkučkou bravčovou pečienkou, šampiňónmi, preliate syrovou omáčkou s petržlenovou vňatkou. Podávame s varenými zemiakmi.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
stredná

Bravčová polievka

Bravčová polievka

Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové na hubách

Bravčové na hubách

Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.

Kuchtil
Jurgason
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
2 h. 15 min.
Náročnosť
nízka

Plnené zemiakové placky

Plnené zemiakové placky

Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
2 h.
Náročnosť
stredná

Bravčová pečeň na šťave

Bravčová pečeň na šťave

Recept na prípravu bravčovej pečene na cibuľke a paprikovej omáčke. Ako príloha je vhodná ryža, alebo zemiaková kaša.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
50 min.
Náročnosť
stredná

Silvestrovská kapustnica

Silvestrovská kapustnica

18-20 porcií skvelej kapustnice na veľkú silvestrovskú párty. Varíme vo veľkom, najmenej 8 litrovom hrnci.

Kuchtil
Dada
Čas prípravy
1 h. 30 min.
Náročnosť
stredná

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.

Kuchtil
Michal
Čas prípravy
4 h.
Náročnosť
stredná

 

 
 

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť