svetvomne.sk

Bravčové mäso v receptoch

 
Bravčovo-hovädzia sekaná s vajcom

Veľká, miešaná plnená fašírka.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 40 min.

Náročnosť

stredná

Bravčová pečeň na šťave

Recept na prípravu bravčovej pečene na cibuľke a paprikovej omáčke. Ako príloha je vhodná ryža, alebo zemiaková kaša.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

Bravčové na hubách

Recept na prípravu duseného bravčového mäska na čerstvých šampiňónoch. Vhodnou prílohou je ryža, tarhoňa alebo zemiaková kaša.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčová polievka

Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Mexické soté

Dusené bravčové mäso so zeleninou, upravené na mexický spôsob, vhodnou prílohou je dusená ryža.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Šalát Parížsky sen

Zmodernizovaná verzia klasického receptu na šalát z kvalitnej salámy, zeleniny a majonézy. Stane sa snom každej chuťovej bunky.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Bravčovina s horčicovou omáčkou

Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Bravčový jazyk v smotanovej omáčke

Podávame s knedľou. Varený jazyk má výbornú chuť, dá sa jesť aj bez omáčky, s chlebom, horčicou alebo chrenom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové so šampiňónmi

Chutné masovo-hubové soté v omáčke zahustenej vajíčkami.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 10 min.

Náročnosť

stredná

Cesnakovo-paprikový bôčik

Táto, nie práve najzdravšia :) lahôdka najlepšie chutí nakrájaná na čerstvom chlebíku potretom horčicou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Moravský vrabec

Česká klasika, bravčové stehno s kyslou kapustou a knedľou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Tofu-mäsová fašírka

Chutná obmena obľúbenej plnenej fašírky. Podávame so zemiakovou kašou a kyslou uhorkou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Balkánsky plameň

Niečo pre milovníkov pikantných jedál.

Kuchtil

Jurgason

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake

Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Mangalica kotlíkový guláš

Bravčová guláš z kvalitného mäsa mangalice. Mäso z mangalice sa pre nižší obsah cholesterolu považuje za oveľa zdravšie, ako bežné bravčové mäso z ošípanej.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

3 h.

Náročnosť

stredná

Bravčové závitky so sušenými marhuľami

Pikantné bravčové mäso so sviežou chuťou sladkokyslých sušených marhúľ.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

Pečené bravčové s paradajkami

Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Tlačenka

Kilogram tej najlepšej domácej bravčovej tlačenky za ktorej kvalitný obsah sa môžete zaručiť.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Bravčové kocky v zeleninovo-smotanovej omáčke

Podávame s cestovinami alebo parenou žemľovou knedľou.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

stredná

 

 
 

 

© 2011 - 2020 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť