svetvomne.sk

Bravčové mäso v receptoch

 
Obrátene bravčové rezne

Zvlášť jemné a lahodné bravčové rezne.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Bravčové stehno s ustricovou omáčkou

Bravčové soté lákavej vôňe a chuti. Vhodnou prílohou môže byť kuskus, tarhoňa alebo ryža.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

2 h. 15 min.

Náročnosť

nízka

Ražniči v parnom hrnci

Ražniči bez pridaného tuku.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové rezne so slivkovým lekvárom

Recept na prípravu bravčových rezňov v parnom hrnci so šalátovou prílohou.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové so špagetami

Chutné bravčové karé, z ktorého nemusí byť vždy len rezeň, podávané na špagetách.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové rezne na bielom víne

Čo uvariť na obed ak máme doma parný hrniec? Jednoduchý a rýchly recept na bravčové rezne na bielom víne.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

50 min.

Náročnosť

nízka

Plnené zemiakové placky

Výborné zemiakové placky s plnkou z kyslej kapusty a plnkou z mäsa.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Kotlíkový guláš bez kotlíka

Guláš zo sporáka na veľkú rodinnú oslavu.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Klasické bravčové rezne

Najklasickejšia rezňová klasika.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Dusené bravčové na hríboch

Takto nám varila mama. Podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové medailóniky s cukinou

Chutný recept na prípravu bravčového mäsa s cukinou.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Gyros na panvici a tzatziki

Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

Bravčovina s horčicovou omáčkou

Chutná bravčovinka v horčicovej omáčke s pórikom a jablkami. Podávame s ryžou, alebo s cestovinami.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Ryžové rezance s bravčovým mäsom a hubami shiitake

Jednoduchý pokrm na japonský spôsob.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Vyprážané bravčové mäso na sladkokyslo

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Pečená bravčová krkovička

Pečenú bravčovú krkovičku najčastejšie podávame s knedľou a dusenou hlávkovou kapustou. Chutnou alternatívou je použiť ako prílohu dusené paprikové zemiaky.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

nízka

Kapustnica

Kapustnicu - polievku z kvasenej kapusty podávame s chlebom, vianočkou a podľa chuti si môžeme na ňu v tanieri pridať kyslú smotanu. Chutí ako v zime tak v horúcom lete, preto si ju varme častejšie a nie iba na Vianoce.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové koleno pečené

Pochúťka plná kolagénu.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Šunka s chrenom v huspenine

Predjedlo vhodné počas hostín v zimných mesiacoch.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť