Národné kuchyne▼
Viac▼
Kuchárske recepty pre prípravu jedál v parnom hrnci.
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci
Dada 60 min. nízka
Zobraziť recept
KURACIE MÄSO
Jednoduché kuracie prsia s brokolicou
Dada 40 min. nízka
Mäsovo zemiakové knedličky v parnom hrnci
Dada — nízka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Filet z aljašskej tresky na pare
Plnené kuracie rolky v parnom hrnci
Dada 1 h. 30 min. stredná
SLADKÉ JEDLÁ
Slivkové gule so strúhankou
Elenka 1 h. 15 min. nízka
Parené buchty
Jurgason 60 min. stredná
Ražniči v parnom hrnci
Kuracie prsia na ananáse s hrozienkami a ryžou
Chrumkavé kurča
Údené s hrachovým pyré v parnom hrnci
Čevabčiči v parnom hrnci
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Zuzka 40 min. nízka
CESTOVINY
Cestoviny so šampiňónmi a tirolskou šunkou
Zuzka 30 min. nízka
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Dada 60 min. stredná
Brokolicové knedličky s údeninou v parnom hrnci
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Čokoládová ryža v parnom hrnci
Dada 50 min. nízka
MORČACIE MÄSO
Morčacia kapsa v parnom hrnci
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka s použitím vývaru z parného hrnca
Dada 15 min. nízka
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Zemiakové knedličky s točenou
Pečené kuracie stehná s mrkvou a hrozienkami
Zuzka 2 h. 20 min. nízka
Hydinový špíz s mrkvou a hruškami v parnom hrnci
Dada — stredná
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Michal 45 min. stredná
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Orechové štangle
Medové srdiečka
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
Zeleninová polievka
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
ZÁKUSKY
Kokosové guľky
Krehké linecké pečivo
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Tmavá fazuľová polievka
Marinované pečené morčacie stehná
Ražná kaša s jablkami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť