svetvomne.sk

Syr Parmezán v receptoch

 

Zemiakové Gnocchi alias Noky

Zemiakové Gnocchi alias Noky

Nie je dôležité pod akým názvom ich poznáte, ale že Vám chutia! ... a nebojíte sa vysúkať rukávy a pustiť sa do ich prípravy. Domáce sú najlepšie!Zobraziť viac

Hráškové rizoto

Hráškové rizoto

Chutné krémove rizoto s hráškom.Zobraziť viac

Zapekaný sladký zemiak s tekvicou hokkaido

Zapekaný sladký zemiak s tekvicou hokkaido

Vitamínmi nabitá príloha, vhodná najmä ku kuraciemu a hovädziemu mäsu. Nízkotučnú verziu získate výmenou slaniny a syra za napr. lisovaný cesnak.Zobraziť viac

Pastiersky koláč

Pastiersky koláč

Tradičný anglický recept na prípravu "Shepherd´s Pie", čiže pastierskeho koláča. Tento slaný mäsový koláč sa pripravuje z mletého jahňacieho mäsa. My sme použili dostupnejšiu variantu použitím mletého bravčového mäsa, čo mu na chuti neubralo.Zobraziť viac

Hubové rizoto s kuriatkami

Hubové rizoto s kuriatkami

Recept na prípravu lahodného krémového talianskeho risotta s čerstvými kuriatkami.Zobraziť viac

Šafránové rizoto

Šafránové rizoto

Krémová pochúťka lahodnej chuti, tiez známa ako Milánske rizoto (Risotto alla Milanese).Zobraziť viac

Cézar šalát

Cézar šalát

"Caesar salad" vytvoril v roku 1924 taliansky šéfkuchár Caesar Cardini vo svojej reštaurácií v Tichuane, Mexiko. Zostavovali ho v rámci šou priamo na stole pred klientom. V tom čase sa podával ešte bez ančovičiek.Zobraziť viac

Zapečená cuketa s parmezánom

Zapečená cuketa s parmezánom

Jednoduchý recept na prípravu cuketového nakypu s parmezánom.Zobraziť viac

Fantozziho paradajková polievka

Fantozziho paradajková polievka

Rajčinová polievka na taliansky spôsob s bazalkou a parmezánom.Zobraziť viac

 

 
 

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť