svetvomne.sk

Zapekaný karfiol s parmezánom

     

Rýchla ľahká večera. Môžeme podávať ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovou prílohou.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Karfiol400gramov
Maslo40gramov
Soľ
Soľ himalájska ružová½čajovej lyžičky
Syr parmezán40gramov
Vajce slepačie4kusy
Voda

1. 

karfiol 400 g  voda  soľ

Karfiol rozoberieme na malé ružičky a v slanej vode 10-15 minút povaríme. Scedíme a necháme vychladiť.

2. 

vajce slepačie 4 ks  syr Parmezán 40 g  soľ himalájska ružová ½ ČL

Parmezán nastrúhame a rozmiešame s vajíčkami. Osolíme.

3. 

maslo 40 g

Karfiol rozložíme na dno zapekacej misy nahrubo vymastenej maslom. Zalejeme vajíčkami so syrom.

4. 

V horúcej rúre zapečieme.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť