svetvomne.sk

Zapekaný karfiol s parmezánom

    

Rýchla ľahká večera. Môžeme podávať ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovou prílohou.

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
karfiol400gramov
maslo40gramov
soľ-
soľ himalájska ružová½čajovej lyžičky
syr Parmezán40gramov
vajce slepačie4kusy
voda-

1. 

karfiol 400 gramov  voda  soľ

Karfiol rozoberieme na malé ružičky a v slanej vode 10-15 minút povaríme. Scedíme a necháme vychladiť.

2. 

vajce slepačie 4 kusy  syr Parmezán 40 gramov  soľ himalájska ružová ½ čajovej lyžičky

Parmezán nastrúhame a rozmiešame s vajíčkami. Osolíme.

3. 

maslo 40 gramov

Karfiol rozložíme na dno zapekacej misy nahrubo vymastenej maslom. Zalejeme vajíčkami so syrom.

4. 

V horúcej rúre zapečieme.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť