Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Chutné farebné lečo. Lečo môžeme konzumovať pripravené s vajíčkami, alebo aj ako dusenú zeleninovú prílohu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá gulášová polievka z bravčového mäsa a zemiakov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Rýchle rybacie špízy ideálne na letnú grilovačku
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Obľúbené dusené hovädzie mäso, ktoré skvelo chutí na každom prívarku či omáčke.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Asi 8 litrov výborného, čisto hovädzieho, gulášiku. Predpokladaný počet porcií je najmenej 12 a najviac 18. Odporúčame variť v 16 litrovom kotlíku.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. 30 min.Náročnosť
vysoká
Sezónna dobrota gulášového typu nasýti a zahreje v chladnejších jesenných dňoch.
Kuchtil
MichalČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Recept na plnenú papriku podľa tradičného postupu zdedeného cez generácie. Papriky plnené zmesou ryže a mäska v sladkej hustej paradajkovej omáčke obľubujú rovnako dospelí aj deti.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Hustá fazuľová polievka so zeleninou. Podľa chuti môžeme podávať s kyslou smotanou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Chutné plnené papriky bez mäsa sa budú páčiť všetkým vegetariánom...a možno aj nevegetariánom. Treba vyskúšať!
Kuchtil
DadaČas prípravy
50 min.Náročnosť
stredná
Obľúbené zemiakové placky, tentokrát s chutným marinovaným hovädzím mäsom na paprike.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
"Čili kon karne" je obľúbené mexické a španielske jedlo. Jeho príprava je pomerne jednoduchá, keďže sa varí v jednom hrnci, ale tú hodinku varenia vám zaberie celú. Odmenou za čas strávený varením vám budú "vylízané" taniere vašich najbližších.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Plnená paprika opečená na panvici.Toto chutné a sýte jedlo podávame nie veľmi teplé, s celozrnným pečivom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Obložené chlebíčky majú veľa podôb. Ponúkame klasický, nezabudnuteľný recept z nášho detstva na jednoduché obložené sendviče. Žiadna oslava či Silvester bez nich nemohol byť! Chutia aj dnes, rovnako dobre ako v minulosti.
Kuchtil
DadaČas prípravy
40 min.Náročnosť
nízka
Chutné špízy v sobotu na obed :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
nízka
Cca 8 litrov vynikajúceho mäsového gulášu pripraveného v 16 litrovom smaltovanom kotlíku na horiacom borovicovom dreve. Počet porcií je priamo úmerný hladu a potrebe "pridať si dupľu" všetkých zúčastnených kuchárov a pomocníkov.
Kuchtil
MichalČas prípravy
4 h. Náročnosť
stredná
Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
vysoká
Vynikajúca, jemne pikantná rybacia polievka z pangasiusa. Jednoduchá a rýchla príprava.
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
nízka
Skvelý recept na originál maďarský guláš. Guláš sa skladá výhradne z mäsa, cibule, papriky a paradajok. Je veľmi chutný a aj keď sa ničím nezahusťuje je dostatočne hustý. Tradične sa podáva z haluškami, nič vám však nebráni dať si k nemu knedľu.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. 20 min.Náročnosť
stredná
Obľúbený recept na klasickú plnenú papriku jednoducho uvarenú-upečenú v rúre.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná