Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
Jurgason 2 h. nízka
Plnené bravčové závitky
Jurgason 50 min. stredná
Pečená bravčová roláda
Jurgason 1 h. 20 min. stredná
Bravčová pečeň na šťave
Dada 50 min. stredná
Balkánsky plameň
Jurgason 60 min. nízka
Prekladané zemiaky s mletým mäsom
Jurgason 45 min. stredná
Mexické soté
Cesnakovo-paprikový bôčik
Dada — nízka
Obrátená kapusta
Dada 1 h. 30 min. nízka
Veľkonočná mäsová fašírka
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Zemský tysaj
Michal 30 min. nízka
Kapustník so slaninou
Dada 1 h. 30 min. stredná
Dusená kapusta s bravčovými párkami.
Jurgason 40 min. stredná
Kapustová fašírka
Rýchly hamburger zo sekanej v žemli
Mioo 25 min. vysoká
Mäsové guľky v diabolskej omáčke
Pečené karé so slivkami
Dada 2 h. nízka
Bravčové mäso na sladko
Dada 1 h. 20 min. nízka
Zemiakové knedličky s točenou
Dada 60 min. stredná
Bravčový wok s tofu
Dada 45 min. nízka
Francúzske zemiaky
Ivan 1 h. 30 min. stredná
Actifry labužnícke bravčové fašírky
Jurgason 30 min. nízka
Špízy z mletého mäsa
Párkový tysaj
Michal 20 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Fašírka s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kelový prívarok so zemiakmi
Vajíčková polievka s mrkvou
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
Plnená paprika varená v rúre
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Mrkvový zákusok s tvarohom
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Treska s holandskou omáčkou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť