RECEPTY
Miska sladkých zemiakov a cukety je plná vitamínov a minerálov. Podávame ako samostatný chod na diétnu večeru. Pokrm je vhodný aj ako príloha v nevegetariánskej strave.
Ľahké a zdravé zeleninové jedlo.
Skvelé kapustové kofty inšpirované indickou kuchyňou. Podávame so zeleninovým prívarkom, ryžou, alebo chlebom.
Maďarské langoše z kysnutého cesta s postrúhanými varenými zemiakmi. Langoše sú mäkké, jemné a nadýchané. Podávame podľa chuti, tradične s kyslou smotanou a postrúhaným syrom.
Overený recept na kúsky patizónu obalené v trojobale a vypražené na oleji. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky. Patizón je veľmi chutný s tatárskou omáčkou.
Cviklové fašírky Čukunda kofta sú veľmi zdravé a chutné. Napriek tomu, že sa vysmážajú v oleji mastné nie sú. Podávame ich ako súčasť indického menu.
Sýte, jednoduché placky z baklažánu.
Nielen chutná príloha, ale aj samostatný vege pokrm.
Obľúbené zemiakové placky, obohatené fazuľou a bazalkou. Určite vám budú chutiť!
Rýchla chutná večera.
Veľmi chutné a obľúbené, jarné placky z nových zemiakov a skvelého medvedieho cesnaku.
Tradičný pokrm zo slovenskej kuchyne. Namiesto masti je možné pokrm upiecť aj na oleji a stane sa z neho vegetariánska pochúťka.
Vegetariánsky pokrm inšpirovaný indickou kuchyňou. Podávame s ryžou basmati a s chutným ananásovým šalátom s jogurtom.
Chutný vegetariánsky obed, či večera. Podávame s ryžou basmati.
Recept na prípravu sabdži (sabji), indickej zmesi dusenej zeleniny, zemiakov a korenín, na cibuľovo-paradajkovom základe. Môžeme podávať s ryžou, ako hlavné jedlo dňa.
Ostalo vám zemiakové pyré či kaša? Neviete čo s ňou? Upečte si tieto vynikajúce slané palacinky.
Baklažánová omáčka s cícerom Baingan chana (chole) masala je obľúbený indický pokrm pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete podľa chuti ubrať, alebo aj pridať.
Jemné placky zo zemiakov a karfiolu. Ochutené cesnakom a majoránkou oslovia gurmánov a pochutíte si na nich v každom ročnom období.
Výborný grilovaný syr, jednoducho upečený v rúre. Podávame s pečenými zemiakmi.
Mimoriadne dobrý syr v orientálnom korení. Podávame s varenými, krátko opečenými zemiakmi na masle a čerstvou zeleninou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť