RECEPTY
Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.
Šťavnaté marinované kuracie prsia s mäkučkou bravčovou pečienkou, šampiňónmi, preliate syrovou omáčkou s petržlenovou vňatkou. Podávame s varenými zemiakmi.
Ľahká tatárska omáčka je vhodná k vyprážaným jedlám zo zeleniny.
Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.
Krémová hrášková polievka s vynikajúcou chuťou jemnej údenej šunky.
Kuracie prsia v hlivovej omáčke nadchnú i tých náročnejších hostí.
Recept na chutný gulášik z hovädzieho mäsa s koreňovou zeleninou a kápiou. Vhodnou prílohou by mohla byť knedľa alebo halušky.
Recept na prípravu francúzskych zemiakov. Sýty a chutný obed na všedný deň pre každého.
Hustý guláš z hovädzieho a bravčového mäsa s chuťou piva.
Chutná, jemne oriešková, brokolicová polievka.
Jednoduchý, chuťovo zaujímavý diétny pokrm plný vitamínov.
Výdatné a chutné jedlo pre každého, koho čaká náročný deň.
Ľahká a zdravá polievka, jednoduchá na prípravu.
Recept na prípravu sabdži (sabji), indickej zmesi dusenej zeleniny, zemiakov a korenín, na cibuľovo-paradajkovom základe. Môžeme podávať s ryžou, ako hlavné jedlo dňa.
Slovenská klasika z bežne nájditeľných surovín v chladničke.
Diétnejšie pripravená ryba na stôl vianočný i na bežnú konzumáciu počas celého roku.
Skvelý tradičný pokrm.
Mäsová roláda z morčacích pŕs plnená zmesou mletého mäsa a ryže.
Chutné malé roládky z kokosu a datlí.
Ľahký obed v ktorom avokádo dodá salse krémovú a kukurica chrumkavú textúru.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť