Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Aloo Gobi masala je obľúbené, nielen indické, vegetariánske jedlo. Je to pomerne pikantná zmes zemiakov a karfiolu. Jej podávanie s ryžou či chlebovou plackou pikantnú chuť čiastočne stlmí. Recept má mnoho variácií, základom sú ...
Karfiolová pakora (Gobi pakora) je jedna z mnohých chutných a chrumkavých zeleninových pakor obľúbených v Indii. Podáva sa ako večerné občerstvenie s dobrou šálkou čaju. Môže tvoriť aj súčasť obedového menu.
Tie najfantastickejšie nadýchané a chrumkavé langoše, pripravené na pekne rozhorenom dreve na vonkajšom ohnisku. Recept na ich prípravu ponúkame s čo najpresnejším postupom :) a s prísnym pracovným zaradením všetkých zúčastnených :)
Obľúbené cestovinovo-zemiakové jedlo sme tentokrát obohatili vlastnoručne nazbieranými lesnými hubami. Takto pripravený granadír, či granadiersky pochod nám veľmi chutil. Vyskúšajte, zaručene sa aj vám bude páčiť.