RECEPTY
Jednoduché zeleninové rizoto. Môžeme podávať ako prílohu i ako samostatné vegetariánske jedlo.
Klasický, jednoduchý šalát z paradajok a cibule.
Zdravá dobrota. Pečenú tekvicu môžete konzumovať priamo po jej upečení a ošúpaní. Obyčajne je dosť sladká no môžete si ju jemne prisladiť. Okrem priamej konzumácie pripravujeme z dužiny tekvice chutné sladké koláče.
Výborný šalát so zemiakov a zeleniny, vhodný k vyprážanému rezňu na dni horúce.
Chutný šalát k pečenému i vyprážanému mäsu.
Jednoduchý a ľahký zemiakový šalát bez majonézy pre všedné, aj sviatočné dni.
Jeden z mnohých receptov na prípravu Palak Chawal, chutnej ryže so špenátom a arašidmi. Ryža sa hodí ako príloha aj k neindickým pokrmom.
Recept na fantastický luxusný šalát s kurkumou.
Ľahký, chutný šalát k vyprážaným pokrmom.
Vitamínmi nabitá príloha, vhodná najmä ku kuraciemu a hovädziemu mäsu. Nízkotučnú verziu získate výmenou slaniny a syra za napr. lisovaný cesnak.
Hustá pasta z baklažánu je výborná príloha ku grilovaným mäsám. Chutné vegetariánske jedlo pripravíme keď ju podávame k pečeným zemiakom.
Dusená krémová ryža zjemnená smotanou. Vhodná ako príloha k vyprážanému a grilovanému mäsu a zelenine.
Ryža parboiled je vďaka svojej technologickej príprave zdravšia ako klasická biela ryža. Pre jej nevýraznú chuť ju však má málokto v obľube. Pri príprave ryže s maslom sa z nej stáva chutná príloha.
Rýchlo pripravená dusená kapustová príloha, vhodná ku všetkým pečeným mäsám.
Výborný zemiakový šalát bez vajec.
Nimba chawal - citrónová ryža, je obľúbený recept prípravy ryže v južnej Indii. Servíruje sa ako samostatný pokrm, prípadne v kombinácii s inými indickými jedlami. Chutí jemne kyslo, pikantne i slano. Ponúkame jeden zo základných ...
Chutná guľatozrnná ryža pripravená na masle.
Dusená guľatozrnná ryža pri varení uvoľňuje zo zŕn škrob a po uvarení je ľahko lepkavá. Tvorí základ ryžových náplní, ryžových nákypov, je vhodná do rizota a iných pokrmov, no v neposlednom rade je dobrá ako bežná príloha.
Vynikajúci šalát s medovo-citrónovou zálievkou. Šalát je vhodný ako príloha ku grilovanému, pečenému i dusenému mäsu.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť