RECEPTY
Mimoriadne chutná, šťavnatá tortička.
Jednoduchý a rýchly receptík na osviežujúcu ovocnú tortu s piškótami, tvarohom a smotanou. V horúcom lete je pastvou pre oči rovnako ako pre rozpálené telo.
Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.
Skvelé zeleninové guľôčky podávame s obľúbenou prílohou. Odporúčame pečené zemiaky, tatarskú omáčku,alebo ryžu, zemiakové pyré, strukovinový prívarok...no, máte toho pestro na výber!
Recept na pečené plátky bravčového stehna s paradajkami, šampiňónmi a smotanou.
Zmeňte spôsob úpravy a skúste si pripraviť vyprážané rybacie filé jednoduchšie a zdravšie. Jeho úprava pečením v rúre je rovnako chutná. Podávame klasicky so zemiakovým šalátom.
Jednoduchá sladká dobrota na dni sviatočné.
Pečené batáty majú výrazne sladkú chuť a preto ich môžeme piecť posypané koreninami podľa chuti. Jemná sladká chuť ostane, avšak soľ a koreniny ich spravia chutne pikantné. Podávať môžeme ako zdravú a neobyčajnú prílohu ...
Klasické pečené kurča s ryžou. Pri servírovaní môžeme ryžu preliať výpekom. Podávame s kompótom.
Chutná príloha k mäsu. Vhodná aj ako predjedlo so syrovou oblohou. Zaujímavý vegetariánsky obed môže tvoriť takto pečená cvikla s kelovým prívarkom.
Recept na pečené kuracie stehná a klasická plnka, vhodná na plnenie kurčiat či samostatne pečená.
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Tradične chutné pečené kuracie stehná so zemiakovou kašou.
Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.
Preverený postup na prípravu ľahko ošúpateľných gaštanov pečených v rúre. Najchutnejšie sú teplé, takže dlho po dopečení nečakajte!
Plnená paprika opečená na panvici.Toto chutné a sýte jedlo podávame nie veľmi teplé, s celozrnným pečivom.
Kuracie stehná v parnom hrnci, zapečené v rúre.
Chrumkavé slané kurča s chrumkavými hranolkami pečenými na plechu. Pre rýchlejšiu prípravu sme použili mrazené predsmažené zemiakové hranolky.
Jednoducho upečená kačka podávaná so sviežim letným šalátom. Je to pochúťka, vyskúšajte!
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť