Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
Dada 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Omeleta v chrumkavej tortile
Michal 15 min. stredná
Zapekaný karfiol s tvarohom
Michal 1 h. 10 min. stredná
HOVÄDZIE MÄSO
Zemiakový nákyp s mäsom
SLANÉ CHUŤOVKY
Šunková mini pizza
Dada — stredná
Chalupárske langoše
Dada — vysoká
Tekvicové sufflé
Zuzka — stredná
Pečené kapustové závitky
Dada 2 h. stredná
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Karfiolový smotanovo majonézový šalát
Zuzka 1 h. 30 min. stredná
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z lístkového cesta
Dada 60 min. stredná
Zapekané žemle plnené mäsom
Dada 45 min. stredná
Plnené zapekané rožky
Dada 45 min. vysoká
Plnené pagáčiky
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Syrová cesnačka
Dada 35 min. nízka
Vyprážaný syr
Dada 30 min. nízka
Veľkonočná mäsová fašírka
Dada 1 h. 20 min. vysoká
Plnený krokodíl
Zuzka 1 h. 30 min. vysoká
Syrová roláda
Jurgason 30 min. stredná
Pizza
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
PRÍVARKY A OMÁČKY
Prívarok z medvedieho cesnaku so zemiakmi
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Ananásové rezy
Kapustový šalát s majonézou
ŠTRÚDLE
Pudingový závin
Makové krémové rezy
Zemiakovo - syrová omáčka
Uhorkovo paradajkový šalāt so smotanou
Sladké zemiaky s cuketou a indickým korením
Zemiakové guľky plnené udeným mäsom.
Jablkovo-černicová štrúdľa
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť