Najvýznamejšie ingrediencie
Vyberte si surovinu, ktorá by mala byť v recepte, ktorý hľadáte.
Obľúbený slaný osúch z bryndze a cibule.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Výborný slaný koláč, ktorý môžeme podávať ako hlavné jedlo spolu s dobrou fazuľovou polievkou, alebo rozkrájaný na menšie porcie ako chuťovku pre hostí.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chutný prívarok, ktorý sa dá konzumovať bez prílohy. Komu by bolo málo, môže si pridať volské oko, fašírku, či chlebíkom zajedať :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
30 min.Náročnosť
stredná
Pôvodný recept na túto starodávnu polievku hovorí o jej príprave v kotlíku na ohni a pečení zemiakov v pahrebe. Ponúkame vám jednoduchú prípravu tejto chutnej a zdravej polievky v modernej kuchyni.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
...len sa tak po nej zapráši :)
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
vysoká
Jednoduchá, rýchla a výborná paradajková polievka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok. Namiesto sterilizovaných paradajok môžete do polievky pridať čerstvé, tie však treba pred nakrájaním zaliať vriacou vodou a ošúpať.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
nízka
Slaná chuťovka ktorá sa na každej oslave minie ako prvá.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Ľahký a osviežujúci zákusok s krehkým cestom, sladkým tvarohom a broskyňami.
Kuchtil
MichalČas prípravy
1 h. 15 min.Náročnosť
stredná
Zelené jarné langoše plné vitamínov.
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná
Ľahký smotanovo-kakaový dezert s ovocím a piškótami.
Kuchtil
MichalČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Obľúbený prívarok z letnej tekvice a nových zemiakov, pripravený s kyslou smotanou a podávaný s chutnými hovädzími rezňami pečenými v rúre. Ak varíte pre štyroch, varte z polovice 🙂!
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Podávame so zemiakovým šalátom alebo s inou zemiakovou, prípadne zeleninovou prílohou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Svieži a šťavnatý koláč z krehkej mramorovanej piškóty s malinovým pudingom a polevou z kyslej smotany. Na prípravu koláča môžete použiť puding podľa vašej chuti.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Hustá pasta z baklažánu je výborná príloha ku grilovaným mäsám. Chutné vegetariánske jedlo pripravíme keď ju podávame k pečeným zemiakom.
Kuchtil
DadaČas prípravy
20 min.Náročnosť
stredná
Slovenská klasika z bežne nájditeľných surovín v chladničke.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
—Náročnosť
nízka
Slaná chuťovka k poháru dobrého vína.
Kuchtil
DadaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Podľa tohoto receptu si pripravíte jemný a lahodný prívarok s kôprom a smotanou. Na vrch si môžete dať vajíčko, alebo tofu.
Kuchtil
MichalČas prípravy
60 min.Náročnosť
nízka
Jemné králičie mäsko v krémovej zeleninovej omáčke servírované s knedľou.
Kuchtil
DadaČas prípravy
—Náročnosť
stredná
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Kuchtil
DadaČas prípravy
2 h. Náročnosť
stredná
Tvarohový koláč s korpusom z lineckého cesta so sladkým tvarohom, ovocím a zapečeným snehom.
Kuchtil
JurgasonČas prípravy
60 min.Náročnosť
stredná
Chrumkavé slané pagáčiky z bryndzového cesta.
Kuchtil
ZuzkaČas prípravy
45 min.Náročnosť
stredná
Recept na jemné miešané vajíčka na masle so smotanou.
Kuchtil
MichalČas prípravy
15 min.Náročnosť
nízka
Obľúbená prekladaná kapusta s mletým hovädzím mäsom s ryžou, hovädzou klobásou, zaliata smotanou. Je to skutočne pochúťka!
Kuchtil
DadaČas prípravy
1 h. 30 min.Náročnosť
stredná