Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Rybacie fašírky
Michal 45 min. nízka
Filet z aljašskej tresky na pare
Dada 40 min. nízka
Hoki (treskovitá ryba) v bylinkovej strúhanke
Dada — nízka
Losos so špenátom v lístkovom ceste
Zuzka 40 min. nízka
Treska s holandskou omáčkou
Michal 30 min. nízka
Losos s hlivovou omáčkou a špenátom
Zuzka 30 min. nízka
Domáce sushi
Mioo — vysoká
Platesa s bylinkovým maslom
Treska na taliansky spôsob
Losos v zemiakovom cestíčku
Michal 1 h. 10 min. stredná
Zubáč na provensálsky spôsob
Jurgason 50 min. nízka
Zapekané gnocchi s lososom
Aljašská treska s karí omáčkou
Michal 25 min. nízka
Morský čert so zeleným pestom
MÄSOVÉ POLIEVKY
Rybacia polievka
Norika 60 min. nízka
Žraločí steak marinovaný
Dada — stredná
Pstruh na cibuľke s mrkvou a šampiňónami
Zuzka 25 min. nízka
Kapor na víne
Norika 1 h. 20 min. nízka
Losos v bylinkovo- horčicovom obale
SLANÉ CHUŤOVKY
Olivové crostini
Platesa na zelenine
Jemné lososové špízy
Pstruh na šampiňónoch
Zuzka 20 min. nízka
Pečený pstruh
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Zemiaková kyslá polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová omáčka s knedľou
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Pečená bravčová roláda
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
KOLÁČE
Pudingový koláč so smotanou
Nepečený krémeš
Šup-šup zákusok
Tradičná čerešňová bublanina
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť