RECEPTY
Mrvenička či drobenička sa s obľubou používa na posyp kysnutých i nekysnutých ovocných koláčov. Jej príprava je jednoduchá, stačí len dodržať pravidlo 2:1:1 (2 diely múky, 1 diel cukru a 1 diel masla).
Vynikajúci zákusok z jemného piškótového cesta, plnený banánmi a čokoládovým krémom, so smotanovo čokoládovou polevou.
Srdiečka z lineckého cesta máčané v mandarínkovej poleve a zdobené gumovými medvedíkmi.
Obľúbené vianočné pečivo pripomínajúce malé studené snehové gule :)
Linecké vianočné pečivo zdobené mandľovými lupienkami a mliečnou čokoládou.
Skvelý recept na zákusok s orechovo karamelovým krémom, potiahnutý marcipánovou hmotou.
Overený postup na prípravu jemného tukového pečiva.
Tradičný obľúbený zákusok z našej kuchyne.
Rokmi preverený recept na tradičné vianočné rožteky z krehkého orieškového cesta.
Tradičný recept na zemiakovú kašu. Je to vhodná príloha k mnohým jedlám a deti ju majú veľmi radi (pre deti nesolíme).
Recept na malé vianočné maškrty z krehkého cesta s jemným krémom.
Domáca je najlepšia. Cez rok na raňajky na druhý deň po upečení, na Vianoce ku kapustnici. Deťom chutia aj "vianočkové dukátové buchtičky", kedy vianočku pokrájame na kocky a na tanieri zalejeme vanilkovým pudingovým krémom.
Tradičný recept na koláč z kysnutého cesta s posýpkou a kyselkavou príchuťou.
Mexický spôsob prípravy tradičného španielskeho receptu na obľúbené Churros, obohatené pridaním vajec. Churros podávame s rozpustenou čokoládou. Pre početnejšiu rodinu odporúčame dávku zdvojnásobiť.
Bobáľky, opekance, pupáľky, pupáky či pupáčiky...najobľúbenejšie sú z makom. Keďže je pokrm pomerne sýty malo by pripravené množstvo stačiť na uvedené 4 porcie. Ak sa vám to zdá málo, kľudne si množstvo ingrediencií ...
Overený postup na prípravu jemného tukového pečiva. Žemle sú vhodné na prípravu hamburgerov.
Krémové vianočné koláčiky.
Krehké trojuholníčky plnené mandľovou plnkou.
Jednoduché linecké keksy s vôňou škorice alebo vanilky.
Chrumkavé koláčiky na čas sviatočný.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť