Mrvenička
![Mrvenička](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00001500/img_sk_4x3/mrvenicka_00180.jpg)
Mrvenička či drobenička sa s obľubou používa na posyp kysnutých i nekysnutých ovocných koláčov. Jej príprava je jednoduchá, stačí len dodržať pravidlo 2:1:1 (2 diely múky, 1 diel cukru a 1 diel masla).
recept,fotorecept,maslo,cukor práškový,múka hrubá,Nezaradené sladké recepty
Nezaradené sladké recepty
Kategórie
Nezaradené sladké recepty
Recept
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001500/small/IMG_5163.jpg)
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001500/small/IMG_5165.jpg)
3.
Prstami spracovávame zmes a drobíme a mrvíme:)
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001500/small/IMG_5171.jpg)
4.
Mrveničku pred použitím vložíme na hodinu do chladnićky.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001500/small/IMG_5206.jpg)
Dobrú chuť!