RECEPTY
Teplú omáčku podávame k pečenej či grilovanej rybe alebo mäsu.
Podľa tohoto receptu si pripravíte vynikajúce krémové rizoto zo zelenej špargle.
Kvalitný domáci rybací šalát, ktorý je oveľa chutnejší ako kupovaný a o ktorom viete, čo v ňom zaručene máte. Slede sú jemné ryby a dokonale sa hodia na prípravu tohoto šalátu. Šalát je možné pripraviť aj z iných kyslých ...
Obľúbený prívarok zo žltého poleného sušeného hrachu so šľahačkovou smotanou. Skutočná delikatesa.
Chutný strukovinový šalát je vhodný ku grilovaným a pečeným mäsám.
Skvelá pečená kapusta je mimoriadne vhodnou prílohou k pečenému mäsu. Je taktiež chutným vegánskym pokrmom. Rozhodne si na nej pochutíte!
Omáčku podávame k varenému i pečenému mäsu, k mäsovým guľkám, spolu s knedľou, alebo varenými zemiakmi.
Jednoduché a chutné jedlo z pár bežných ingrediencií jemne krémovej konzistencie doladené slano-kyslími kaparami. Namiesto kapár sa dajú použiť napríklad zelené olivy, alebo najemno nakrájané kyslé uhorky.
Tradične podávame špenátový prívarok s varenými zemiakmi a volským okom.
Chutná večera zo zbytkových kúskov pečenej kačice.
Chutné krémove rizoto s hráškom.
Jednoduchý, odľahčujúci, bezmäsitý obed či večera. Pri servírovaní posypeme rizoto strúhaným syrom.
Jednoduchý recept na lahôdku vhodnú aj pre vegetariánov.
Lahodné krémové rizoto s hubami a zeleninou.
Recept na prípravu lahodného krémového talianskeho risotta s čerstvými kuriatkami.
Ľahké a chutné jedlo, ktoré chutí všetkým.
Tradičný recept na legendárny majonézový šalát so salámou a koreňovou zeleninou.
Krémová pochúťka lahodnej chuti, tiez známa ako Milánske rizoto (Risotto alla Milanese).
Sladká pečená tekvica, je tá najlepšia zdravá a voňavá maškrtová chuťovka :)
Jemné rizoto s obľúbenou hlivou ustricovou. Podávame so strúhaným syrom. Najchutnejší je parmezán.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť