RECEPTY

Rybací šalát z kyslých rýb

Rybací šalát z kyslých rýb

Kvalitný domáci rybací šalát, ktorý je oveľa chutnejší ako kupovaný a o ktorom viete, čo v ňom zaručene máte. Slede sú jemné ryby a dokonale sa hodia na prípravu tohoto šalátu. Šalát je možné pripraviť aj z iných kyslých rýb, napríklad zavináčov a pod.

recept,fotorecept,majonéza,marinované slede,Rybacie šaláty,Bezlepkové

Rybacie šaláty

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa40gramov
hrášok sterilizovaný80gramov
korenie čierne mleté¼čajovej lyžičky
majonéza120gramov
marinované slede200gramov
mrkva sterilizovaná80gramov
smotana kyslá (10% tuku)120gramov
uhorka sterilizovaná kyslá80gramov

 

Recept

1. 

marinované slede 200 gramov

Rybkám odkrojíme chvosty, plutvy a prípadne, ak majú tvrdšiu chrbticu tak ju vytiahneme.

2. 

Ryby nakrájame na kúsky.

3. 

uhorka sterilizovaná kyslá 80 gramov  cibuľa 40 gramov

Cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno. Uhorky postrúhame.

4. 

mrkva sterilizovaná 80 gramov  hrášok sterilizovaný 80 gramov

Do misky s rybami pridáme cibuľu, uhorky a scedený hrášok s mrkvou.

5. 

smotana kyslá (10% tuku) 120 gramov  majonéza 120 gramov

Pridáme kyslú smotanu a majonézu.

6. 

korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky

Okoreníme a premiešame.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies