svetvomne.sk

Tuniakový šalát so stopkovým zelerom

    

Zmes chutí, ktoré sa v šaláte spoja a vytvoria vynikajúcu pochúťku.

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

stredná

 

 

 
 

1. 

tuniak konzervovaný v rastlinnom oleji 160 gramov  vajce slepačie 2 kusy

Tuniak z konzervy vysypeme,aj s olejom v ktorom je konzervovaný, do misky. Vajíčka uvaríme a natvrdo, necháme vychladnúť a ošúpeme.

2. 

jablká 450 gramov

Jablká ošúpeme, nahrubo nastrúhame a premiešame s tuniakom.

3. 

Pridáme a zľahka zamiešame pripravené vajíčka pokrájané nadrobno.

4. 

zeler stopkový 200 gramov

K šalátu pridáme nadrobno pokrájaný zeler...

5. 

cibuľa červená 160 gramov

... a očistenú, nadrobno pokrájanú cibuľu. Premiešame.

6. 

majonéza 250 gramov

Nakoniec vmiešame majonézu a šalát necháme do podávania v chlade odležať.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť