Národné kuchyne
Viac
RYBACIE ŠALÁTY
Tuniakový šalát so stopkovým zelerom
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžové rezance so zeleninou
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kukuričná krémová polievka
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť