svetvomne.sk

Ryžové rezance so zeleninou

     

Recept na chutný pikantný šalát so surovou zeleninou a jemnými cestovinami na kórejský spôsob.

Kuchtil

Počet porcií

1

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
Avokádo½kusu
Chilli paprička1kus
Olej olivový2polievkové lyžice
Olej sezamový1čajová lyžička
Paprika červená¼kusu
Reďkovka biela¼kusu
Ryžové rezance150gramov
Semienka sezamové1čajová lyžička
Uhorka poľná¼kusu
Ustricová omáčka1polievková lyžica
Zeler stopkový50gramov

1. 

olej olivový 2 PL  zeler stopkový 50 g  chilli paprička 1 ks

Papričku a zeler nakrájame na plátky. Smažíme na oleji do mäkka.

2. 

ryžové rezance 150 g  ustricová omáčka 1 PL

Rezance uvaríme podľa priloženého návodu a pridáme ich na panvicu spolu s ustricovou omáčkou. Premiešame a chvíľu všetko spolu prehrejeme.

3. 

paprika červená ¼ ks

Papriku nakrájame na prúžky.

4. 

reďkovka biela ¼ ks  uhorka poľná ¼ ks

Nakrájame kúsok reďkovky a uhorky.

5. 

avokádo ½ ks  olej sezamový 1 ČL  semienka sezamové 1 ČL

Avokádo prekrojíme, odstránime kôstku a šupu. Nakrájame na plátky a spolu so zvyšnou zeleninou aranžujeme na rezance do hlbšej misky. Pokvapkáme olejom a posypeme sezamom.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť