Národné kuchyne▼
Viac▼
RYBACIE ŠALÁTY
Tuniakový šalát so stopkovým zelerom
Zuzka 45 min. stredná
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžové rezance so zeleninou
Michal 15 min. nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
Michal 2 h. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kukuričná krémová polievka
Zuzka 30 min. nízka
SUCHÉ PEČIVO
Londýnske štangličky
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnené zemiakové placky
KOLÁČE
Jablkovo-tvarohový koláč
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Granadír
Americká kocka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
CESTOVINY
Studený cestovinový šalát
CUKROVINKY
Karamelové guľôčky s marcipánom
Zemiakové langoše
Bryndzové špaldové krúpy so slaninkou
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť