Národné kuchyne▼
Viac▼
RYBACIE ŠALÁTY
Tuniakový šalát so stopkovým zelerom
Zuzka 45 min. stredná
Zobraziť recept
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžové rezance so zeleninou
Michal 15 min. nízka
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie predné so zelerom
Michal 3 h. vysoká
TEĽACIE MÄSO
Teľací guláš
Michal 2 h. stredná
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kukuričná krémová polievka
Zuzka 30 min. nízka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
Krémové broskyňové rezy
Kávovo karamelové rezy
NEZARADENÉ SLADKÉ RECEPTY
Piškótové cesto
Mango-zeleninový krémový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s broskyňou a mozzarellou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
TORTY
Čokoládová krtkova torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť