Národné kuchyne▼
Viac▼
TORTY
Karamelová torta
KOLÁČE
Penový jablkový koláč
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Špaldové langoše
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové plnené chlebíčky
Špenátovo bryndzové chuťovky
Bryndzové krúpy so špargľou
NÁTIERKY
Bryndzová nátierka
RYBACIE ŠALÁTY
Rybací šalát z kyslých rýb
Chalupárske langoše
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Pórový šalát s jablkami
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Kolieska s orechovým snehom
Orechové kolieska
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Makové kolieska
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Chrumkavé podkovičky z kapra
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Mliečna zemiaková polievka pre deti
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Mäkké medovníčky
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky plnené špenátom
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť