Národné kuchyne
Viac
TORTY
Karamelová torta
Zuzka 1 h. 30 min. stredná
Zobraziť recept
KOLÁČE
Penový jablkový koláč
Zuzka 60 min. stredná
HOVÄDZIE MÄSO
Tekvicový prívarok s duseným hovädzím mäsom
Dada 2 h. stredná
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Špaldové langoše
Zuzka 50 min. nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové plnené chlebíčky
Dada 40 min. nízka
Špenátovo bryndzové chuťovky
Dada 45 min. nízka
Bryndzové krúpy so špargľou
Zuzka 35 min. stredná
NÁTIERKY
Bryndzová nátierka
Dada 15 min. nízka
RYBACIE ŠALÁTY
Rybací šalát z kyslých rýb
Dada 20 min. nízka
Chalupárske langoše
Dada — vysoká
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Pórový šalát s jablkami
Dada 30 min. stredná
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Pečená kačica - najjednoduchší spôsob prípravy
Hubová praženica z masliakov
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Lahôdkový kukuricový šalát
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
Biela fazuľová omáčka s párkom
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť