RECEPTY
Nápadité a jednoduché jedlo so zdravou zeleninkou, ktoré lahodí ako ústam, tak aj oku.
Recept na staré dobré klasické jedlo z hovädzieho mäsa. Podávame s ryžou, zemiakmi, môžeme aj s knedľou.
Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.
Krásne farebné klasické lečo z čerstvej papriky a paradajok, zahustené vajíčkami, je tým najúžasnejším jedlom počas letných horúčav. Podávame s chlebom, alebo s varenými zemiakmi.
Klasický recept na prípravu karfiola na spôsob "mozočka". Pokrm bez pridania soli je vhodný aj pre malé deti.
Podľa tohoto receptu si poľahky pripravíte kuracie mäsko zapečené s hráškom v "cestíčku" z vajec, smotany a múky.
Vynikajúca vegánska omáčka inšpirovaná bolonskou kuchyňou.
Výborná kaša nielen na raňajky, ale aj na večeru. Príprava vyžaduje viac času, nakoľko sa celozrnná ryža dlhšie rozvára.
Tekvicová polievka s kúskami sliviek a obľúbenou šošovicou, ktorá nám vyvažuje jemnú sladkú chuť tejto teplej dobrotky.
Hustá krémová polievka plná zdravej zeleniny. Podávame bohato poliatu tekvicovým olejom.
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.
Podľa tohoto receptu si bez problémov pripravíte chutné, mierne pikantné jemné rezníky.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť