RECEPTY
Dusená, pikantná, indická zeleninová zmes z mrkvy, zemiakov a cukety. Množstvo porcií závisí od množstva podávaných príloh k tejto chutnej zelenine. Pri podávaní iba s ryžou sú to asi 4 uvádzané porcie.
Skvelé placky, plnené brokolicovo-syrovou plnkou, opečené v panvici na oleji.
Chrumkavé domáce langoše z kysnutého smotanového cesta.
Chutný zeleninovo-syrový obed.
Krásne farebné klasické lečo z čerstvej papriky a paradajok, zahustené vajíčkami, je tým najúžasnejším jedlom počas letných horúčav. Podávame s chlebom, alebo s varenými zemiakmi.
Jednoduchý ale veľmi chutný recept na karfiol zapečený s bešamelovou omáčkou a syrom na vrchu.
Jemné placky, výnimočné svojou farebnosťou a úžasnou chuťou.
Skvelé placky, ktoré môžeme konzumovať samostatne so smotanou či tatárskou omáčkou. Sú dobrou voľbou aj ako príloha k jedlám z mäsa.
Jednoduchý sýty obed či večera. Vhodný pre deti i dospelých.
Recept na výnikajúce indicko-čínske jedlo z karfiolu, v jemne pikantnej omáčke (Gobi manchurian). Chutí veľmi aj deťom. Ak varíte len pre dospelákov, neváhajte zaradiť medzi koreniny viac pikantnej pasty, alebo štipľavé papričky.
Rýchla ľahká večera. Môžeme podávať ako samostatný pokrm, alebo so zemiakovou prílohou.
Placky plné tých najlepších chutí.
Jednoduchý, chuťovo zaujímavý diétny pokrm plný vitamínov.
Keď sa zmieša táto netradičná a zdravá cestovina s chutnou zeleninkou vytvorí výborné rizoto. Drobné guľôčky kuskusu sú veľmi výživné a spolu so zeleninou dodajú ľudskému telu naozaj veľa minerálov a vitamínov.
Výborný recept na zemiakové placky s kyslou kapustou.
Chutný, zdravý a veľmi dobrý zeleninový guláš z indickej kuchyne. Podávame s ryžou. Druhy zeleniny v zeleninovom karí môžeme obmienať. Namiesto cukety použiť napríklad baklažán či tekvicu...
Podávame na sladko s cukrom a škoricou, alebo na slano so soľou a opraženou slaninkou. Uvedený pokrm je pripravený neutrálne, aby boli možné obe možnosti jeho podávania a  konzumácie.
Vyprážaná pochúťka z cukety je skvelým vegetariánskym jedlom aj pre nevegetariánov.
Vegetariánske "fašírky" vysmážané v chrumkavom strúhankovom obale.
Musaka bez mäsa je rovnako jedinečná pochúťka ako tá klasická. Namiesto mäsa poslúži mrkva a patizón.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť