RECEPTY
Slaný zimný koláč, ktorý vám mimoriadne zachutí.
Vynikajúci slaný koláč z obľúbenej slovenskej bryndze.
Stará dobrá cholesterolová klasika :) Podávame s čerstvým bielym mäkučkým chlebom :)
Klasická bravčová masť je nenahraditeľná ingrediencia mnohých pokrmov. Jej domáca príprava - vytápanie slaniny na škvarenie - je jednoduchý postup ktorého výsledkom sú čisté, kvalitné produkty - bravčová masť a oškvarky.
Tradičná lahôdka našich prastarých mám. Toto sýte jedlo bolo na jedálnom lístku hlavne v období zimy, keď boli už v pivnici uskladnené zemiaky a cibuľa, v súdku kvasená kapusta, v špajzi kus dobrej slaniny zo zabíjačky.
Lahodné kuracie mäso ochutené marinádou, zapečené so zemiakmi a cibuľkou.
Hlávková kapusta so slaninou v strúhaných zemiakoch.
Klasická dobrota českej kuchyne je náročnejšia na čas pri varení, avšak trpezlivosť pri jej príprave stojí za tento gurmánsky zážitok.
Strapačky zo zemiakového cesta pripravené s kyslou kapustou a pečenou slaninkou.
Rýchlo pripravená polievka so slaninkovou príchuťou.
Slovenský bryndzový koláč z lístkového cesta s ochutenou bryndzovo smotanovou náplňou.
Actifry recept na prípravu farebných a obľúbených špízov so zeleninou v zázvorovej marináde.
Chuťovka, ktorá zaručene zaujme a ozdobí stôl na každej oslave.
Pôvodný recept na túto starodávnu polievku hovorí o jej príprave v kotlíku na ohni a pečení zemiakov v pahrebe. Ponúkame vám jednoduchú prípravu tejto chutnej a zdravej polievky v modernej kuchyni.
Výborné, jemné a šťavnaté kuracie závitky, plnené slaninkou, sušenými slivkami a kyslou kapustou.
Podávame s opekanými zemiakmi.
Recept na tradičný koláč, pochádzajúci z východného Slovenska. Podáva sa ako príloha ku kapustnici alebo ako samostatné jedlo.
Chuťovo zaujímavá, hustá omáčka. Je veľmi vhodná ako netradičná príloha, spolu s tradičnými lokšami, k pečenej kačke.
Lahodný francúzsky cibuľový koláč.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť