RECEPTY
Chutné malé bravčovinky podávame so zemiakovými prílohami alebo čerstvými zeleninovými šalátmi.
Vynikajúce plnené kapustné listy (holúbky) si zaručene obľúbite a ich trochu prácnejšiu prípravu všetci konzumenti iste ocenia. Podávame s čerstvým chlebom.
Chutné mäsové guľky podávame s knedľou a s niektorou z obľúbených omáčok (paradajkovou, kôprovou, chrenovou a pod.)
Jemné mäsové guľky v paradajkovej omáčke.
Podávame teplý so špenátovým prívarkom a varenými zemiakmi. Chutí aj na studeno, ako slaný koláčik.
Klasické chutné karbonátky z bravčového mäsa. Ako prílohu odporúčame zemiaky na akýkoľvek spôsob.
Tradičné slovenské hlavné jedlo vhodné na pohostenie rodiny počas sviatkov.
Fašírka plnená vajíčkom a hráškom. Ako plnku do fašírky je vhodné použiť aj inú zeleninu, prípadne údeniny. Podávame teplú s prívarkom, alebo zemiakovým pyré. Studenú s chlebom a kyslou uhorkou.
Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Plnené kapustové závitky sú vynikajúcim sýtym obedom. Zapečené pod syrovou "perinkou" vám mimoriadne zachutia.
Sladké zemiaky zapekané s mrkvou, mletým mäsom, bešamelom a mozarellou.
Pokrm vhodný nielen na Halloween. Pripomína strašidelné hlavy plné červíkov :). Podávame so zemiakovým pyré.
Obľúbený recept na klasickú plnenú papriku jednoducho uvarenú-upečenú v rúre.
Recept na prípravu výbornej musaky.
Vynikajúca roláda z vykosteného kurčaťa plnená mäsovou plnkou. Servírujeme teplú so zemiakovým pyré. Chutná aj na studeno s pečivom.
Výborný klasický recept na tradične chutné a obľúbené fašírky. Podávame s varenými zemiakmi, nakrájanou čerstvou cibuľou a horčicou.
Jednoduchá príprava pokrmu z vynikajúcej talianskej kuchyne.
Bravčový hamburger so zeleninou a plátkom baklažánu miesto žemle.
Netradičné fašírky plné syra a chutných olív.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť