Stredomorské karbonátky
Netradičné fašírky plné syra a chutných olív.
recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,syr Feta,olivy s papričkou,Bravčové mäso
Bravčové mäso
Kategórie
Bravčové mäso ›
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové mleté mäso | 500 | gramov | |
mlieko polotučné 1,5% | 80 | mililitrov | |
olej slnečnicový | 4 | polievkové lyžice | |
olivy s papričkou | 60 | gramov | |
paradajky | 1 | kus | |
rožok biely | 1 | kus | |
rukola | 40 | gramov | |
soľ | - | ||
syr Feta | 80 | gramov |
Recept
1.
mlieko polotučné 1,5% 80 mililitrov • rožok biely 1 kus
Do misky nalejeme mlieko. Do mlieka namočíme natrhaný rožok. Rožok sa nám v miske s mliekom rozmočí.
2.
bravčové mleté mäso 500 gramov • soľ
Do misy dáme mleté bravčové mäso, soľ, rozmočený rožok. Všetko spolu rukou dobre premiešame.
3.
paradajky 1 kus • syr Feta 80 gramov • olivy s papričkou 60 gramov
Paradajku a syr nakrájame na kocky, olivy na menšie oválne kúsky.
5.
olej slnečnicový 4 polievkové lyžice
Vytvárame karbonátky, ktoré buď v oleji na panvici smažíme, alebo opekáme na grile, kým je mäso hotové.
Dobrú chuť!