svetvomne.sk

Stredomorské karbonátky

     

Netradičné fašírky plné syra a chutných olív.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 
Bravčové mleté mäso500gramov
Mlieko polotučné 1,5%80mililitrov
Olej slnečnicový4polievkové lyžice
Olivy s papričkou60gramov
Paradajky1kus
Rožok biely1kus
Rukola40gramov
Soľg
Syr feta80gramov

1. 

mlieko polotučné 1,5% 80 ml  rožok biely 1 ks

Do misky nalejeme mlieko. Do mlieka namočíme natrhaný rožok. Rožok sa nám v miske s mliekom rozmočí.

2. 

bravčové mleté mäso 500 g  soľ

Do misy dáme mleté bravčové mäso, soľ, rozmočený rožok. Všetko spolu rukou dobre premiešame.

3. 

paradajky 1 ks  syr Feta 80 g  olivy s papričkou 60 g

Paradajku a syr nakrájame na kocky, olivy na menšie oválne kúsky.

4. 

rukola 40 g

Syr, olivy, paradajku a rukolu vmiešame do mäsa. Poriadne premiešame.

5. 

olej slnečnicový 4 PL

Vytvárame karbonátky, ktoré buď v oleji na panvici smažíme, alebo opekáme na grile, kým je mäso hotové.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť