Stredomorské karbonátky

Netradičné fašírky plné syra a chutných olív.
recept,fotorecept,bravčové mleté mäso,syr Feta,olivy s papričkou,Bravčové mäso
Bravčové mäso
Kategórie
Bravčové mäso ›Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové mleté mäso | 500 1300 | gramov kcal | |
mlieko polotučné 1,5% | 80 39 | mililitrov kcal | |
olej slnečnicový | 4 540 | polievkové lyžice kcal | |
olivy s papričkou | 60 80 | gramov kcal | |
paradajky | 1 ?? | kus kcal | |
rožok biely | 1 ?? | kus kcal | |
rukola | 40 10 | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
syr Feta | 80 211 | gramov kcal |
Recept
1.
mlieko polotučné 1,5% 80 mililitrov • rožok biely 1 kus
Do misky nalejeme mlieko. Do mlieka namočíme natrhaný rožok. Rožok sa nám v miske s mliekom rozmočí.

2.
bravčové mleté mäso 500 gramov • soľ
Do misy dáme mleté bravčové mäso, soľ, rozmočený rožok. Všetko spolu rukou dobre premiešame.

3.
paradajky 1 kus • syr Feta 80 gramov • olivy s papričkou 60 gramov
Paradajku a syr nakrájame na kocky, olivy na menšie oválne kúsky.


5.
olej slnečnicový 4 polievkové lyžice
Vytvárame karbonátky, ktoré buď v oleji na panvici smažíme, alebo opekáme na grile, kým je mäso hotové.

Dobrú chuť!