svetvomne.sk

Hubové závitky s mletým mäsom

NO_DESC_

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 40 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Cesnak2strúčiky
Mlieko polotučné 1,5%80mililitrov
Mäso mleté300gramov
Olej olivový2polievkové lyžice
Rožok biely1kus
Soľ1čajová lyžička
Tymiáng
Šampiňóny100gramov
Šunka schwarzwaldská100gramov

1. 

šampiňóny 100 g  cesnak 2 strúčiky  olej olivový 2 PL  tymián

Šampiňóny umyjeme, pokrájame na tenké plátky. Strúčiky cesnaku očistíme a tiež ich pokrájame na tenké plátky. Na panvičke zohrejeme olej, pridáme šampiňóny a cesnak. Rýchlo opražíme a chvíľu podusíme, kým sa voda neodparí. Dochutíme štipkou tymiánu.

2. 

mlieko polotučné 1,5% 80 ml  rožok biely 1 ks

Do misky nalejeme mlieko. Do mlieka namočíme natrhaný rožok. Rožok sa nám v miske s mliekom rozmočí.

3. 

mäso mleté 300 g  soľ 1 ČL

Do misy dáme mleté bravčové mäso, soľ, rozmočený rožok. Všetko spolu rukou dobre premiešame.

4. 

Pridáme huby s cesnakom. Premiešame. Vytvarujeme stredné karbonátky.

5. 

šunka schwarzwaldská 100 g

Každú karbonátku obalíme v plátku schwarzwaldskej šunky. Vložíme ich do vymasteného pekáča. Pečieme zakryté na 180 °C asi 20 minút. Na 10 minút pekáč otvoríme, šunka sa pekne dochrumkava opečie. Podávame s varenými zemiakmi.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť