RECEPTY
Teplú omáčku podávame k pečenej či grilovanej rybe alebo mäsu.
Skvelé placky, plnené brokolicovo-syrovou plnkou, opečené v panvici na oleji.
Obľúbená omáčka z bielej fazule. Podávame s dochrumkava opečenými párkami a chlebom.
Omáčku podávame k varenému i pečenému mäsu, k mäsovým guľkám, spolu s knedľou, alebo varenými zemiakmi.
Obľúbená klasická pochúťka z hovädzieho mäsa, jednoducho pečená v rúre. Podávame, ako inak, klasicky s ryžou.
Jemná fašírka pečená na plechu. Podávame so zemiakovou kašou.
Podľa tohoto receptu si poľahky pripravíte kuracie mäsko zapečené s hráškom v "cestíčku" z vajec, smotany a múky.
Pečené špízy servírujeme s prílohami zo zemiakov. Vhodné sú aj k strukovinovým prívarkom a omáčkam.
Podávame s bagetami opečenými na masle.
Recept na prípravu morčacieho mäsa v parnom hrnci. Podávame s hranolkami pečenými v rúre.
Jemná, sladko-kyslá dusená kapusta s jablkami,brusnicami a škoricou. Chuťovo zaujímavá príloha k pečenej kačke.
Inovatívne pečené buchty z kysnutého cesta vo veľkonočnom prevedení.
Uvedené placky sú pečené v rúre na plechu na špeciálnej fólii ktorá je určená na pečenie bez tuku. Placky však, podľa chuti, môžete piecť aj na plechu vymastenom masťou, prípadne ich vysmážať na panvici na oleji.
Hustá pasta z baklažánu je výborná príloha ku grilovaným mäsám. Chutné vegetariánske jedlo pripravíme keď ju podávame k pečeným zemiakom.
Chuťovo zaujímavá, hustá omáčka. Je veľmi vhodná ako netradičná príloha, spolu s tradičnými lokšami, k pečenej kačke.
Obľúbená žemľovka z celozrnného pečiva, plná zdravých jabĺk a s veľkou vrstvou zapečeného bielkového snehu.
Chutná rýchla večera. Žemle sú po zapečení na povrchu krásne chrumkavé, vo vnútri mäkučká mäsová plnka. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom.
Chutné sladké koláče plníme rozmanitými plnkami - tvarohovou, makovou, orechovou, alebo jednoducho len lekvárom. Ich príprava a pečenie vyžaduje viac času nakoľko sa ich na plech naraz veľa nezmestí. Ich konzumácia je však časovo ...
Chutná, sladko-slaná omáčka vhodná k údenému mäsu, ku pečenej kačke i králikovi.
Vynikajúci šalát s medovo-citrónovou zálievkou. Šalát je vhodný ako príloha ku grilovanému, pečenému i dusenému mäsu.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť