RECEPTY
Podľa tohoto receptu si pripravíte vynikajúci, pikantný smotanový dip s medvedím cesnakom.Omáčka je skvelá k zemiakovým plackám, mäsu alebo na namáčanie chipsov či nachos.
Zdravé raňajky i večera. Vďaka vysokému obsahu vlákniny a relatívne nízkemu obsahu cukru vhodná aj ako maškrta pre dietujúcich.
Chutný recept na marinovaného lososa pre trpezlivých.
Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.
Základný postup pri varení údeného mäsa vhodného k prívarkom ako teplý pokrm. Konzumujeme klasicky aj na studeno, s horčicou a chrenom.
Jednoduchá paradajková omáčka z paradajok z konzervy.
Šťavnatá "Žltá":) kuracina s lákavou jemnou chuťou Indie. Podávame s ryžou.
Jednoduchý brokolicový šalát so syrom.
Obľúbený Coleslaw šalát, pripravený z chutnej chrumkavej mladej kapusty, so skvelou chuťou syra Cheddar. Je to tá najlepšia príloha ku grilovaným morčacím rezníkom.
Recept na prípravu chutného a ľahkého šalátu z čerstvých špenátových lístkov, baklažánu a papriky.
Slané a pálivé kuracie kúsky.
Jemná smotanová omáčka s omamnou chuťou húb.
Príprava ryby - pangasa v parnom hrnci.
Chutná sladká omáčka z čerstvých broskýň. Vhodná k suchším koláčom bez náplne (perník, vafle ...), prípadne k niektorým pokrmom z mäsa.
Marinovaný žraločí steak na cesnaku a cibuli, ale aj vypražený v trojobale je vhodný na netradičnú štedrovečernú večeru.
Hustá zeleninová polievka s červenou šošovicou, pre zdravie i štíhlu postavu. Červená šošovica je bohatým zdrojom bielkovín a obsahuje minimum tuku. Spolu so zeleninou tvorí vitamínovú bombu plnú minerálov. Jedna porcia môžu byť ...
Suché pečivo z pohánkovej múky má špecifickú chuť. Nie je také hladké na jazyku ako klasické pečivo z bielej múky, avšak túto chuťovú drobnosť vyvažujú pozitíva konzumácie pohánky. Podávame s dobrým teplým čajom.
Jahňacie mäso má špecifickú chuť, avšak jeho príprava na cesnaku, rozmaríne a cibuli túto chuť značne odstráni. Mäso je lahodné, mäkké a šťavnaté.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť