RECEPTY
Chutný strukovinový prívarok so zemiakmi a zdravým medvedím cesnakom. Inšpirované indickou kuchyňou.
Úžasne chutné, pečené placky zo zeleru. Aromatická vôňa zeleru sa pri príprave stratí a placky z neho sa stanú obľúbenou pochúťkou aj pre deti, ktoré zeler všeobecne nemusia :)
Jemné placky, výnimočné svojou farebnosťou a úžasnou chuťou.
Pestrejšia verzia fazuliek na cibuľke so sladkou mrkvou v redukovanej paradajkovej omáčke.
Chutná plnená tekvica bez mäsa. Podávame so zemiakovou prílohou.
Jednoduchá obľúbená klasika na obed. Pre príjem nezdravého množstva energie konzumujmeme s hranolkami :) Pre príjem zdravšieho množstva energie doporučujeme ako prílohu varené zemiaky. Samozrejmosťou je podávanie tatárskej omáčky k ...
Nielen chutná príloha, ale aj samostatný vege pokrm.
Ľahká večera nielen pre vegetariánov. Podávame naslano s čerstvou pažítkou. Tiež sa dá pokrm konzumovať nasladko, nakoľko je od množstva cibule už spočiatku jemne nasladlý. Stačí pridať trochu cukru a škorice.
Nenáročný recept na dusenú kapustu s tempehom vhodný ako príloha ku grilovanej zelenine, grilovanému syru, alebo aj ako samostatný pokrm.
Karfiolová pakora (Gobi pakora) je jedna z mnohých chutných a chrumkavých zeleninových pakor obľúbených v Indii. Podáva sa ako večerné občerstvenie s dobrou šálkou čaju. Môže tvoriť aj súčasť obedového menu.
Pre všetkých milovníkov pálivých jedál, ponúkame pikantnú praženicu s hubami.
Recept na segedínsky guláš s tempehom ako vynikajúcou náhradou mäsa - nutričnou aj chuťovou.
Zemiaky, cibuľa, cesnak a ešte nejaká tá ingrediencia... otvorený oheň v záhradnom krbe, nepostrádateľná obitá a poškriabaná chalupárska výbava... a môžeme začať :) Čas prípravy nemerateľný a počet porcií sa nestíha ...
Recept na pikantný karfiol s indickým korením a cícerom. Ako prílohu môžeme podávať ryžu basmati.
Osemnásť kusov výborných placiek s kukuričnou príchuťou.
Večera počas odľahčujúceho diétneho dňa :)
Recept na prípravu sabdži (sabji), indickej zmesi dusenej zeleniny, zemiakov a korenín, na cibuľovo-paradajkovom základe. Môžeme podávať s ryžou, ako hlavné jedlo dňa.
Aloo Baingan masala je obľúbený indický pokrm plný zeleniny a typického korenia. Ponúkame jeden zo základných receptov, ktorý má vzhľadom na veľkosť krajiny, z ktorej pochádza mnoho obmien.
Jemne pikantná, ľahko sladká, chutne slaná... nech vás táto kombinácia chutí neodradí, stojí za to vyskúšať. Podávame teplé ako prílohu alebo samostatný pokrm.
Jemné kačacie pečienky v horčicovej omáčke.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť