RECEPTY
Skvelý šalát, ktorý sa výborne hodí ako ochladzujúca raita k pikantným pokrmom. A nemusia to byť výhradne jedlá indickej kuchyne.
Suji ka halva (Sooji Ka Halwa) či Rava Sheera - je obľúbený sladký indický koláčik. Je veľmi chutný a jeho príprava je nenáročná.
Tradičná omáčka francúzskej kuchyne z masla a šľahaných vaječných žĺtkov.
Zdravá dobrota. Pečenú tekvicu môžete konzumovať priamo po jej upečení a ošúpaní. Obyčajne je dosť sladká no môžete si ju jemne prisladiť. Okrem priamej konzumácie pripravujeme z dužiny tekvice chutné sladké koláče.
Návod na prípravu jednoduchého francúzskeho dezertu, ktorého základ tvorí hustá biela omáčka a sneh z vaječných bielkov.
Cviklové fašírky Čukunda kofta sú veľmi zdravé a chutné. Napriek tomu, že sa vysmážajú v oleji mastné nie sú. Podávame ich ako súčasť indického menu.
Výborný šalát so zemiakov a zeleniny, vhodný k vyprážanému rezňu na dni horúce.
Vegánske, vyprážané, kapustové "fašírky" obľúbené nielen v indickej kuchyni. Podávame s ryžou, zemiakmi, omáčkami či šalátmi.
Jednoduchý a ľahký zemiakový šalát bez majonézy pre všedné, aj sviatočné dni.
Vitamínmi nabitá príloha, vhodná najmä ku kuraciemu a hovädziemu mäsu. Nízkotučnú verziu získate výmenou slaniny a syra za napr. lisovaný cesnak.
Hustá pasta z baklažánu je výborná príloha ku grilovaným mäsám. Chutné vegetariánske jedlo pripravíme keď ju podávame k pečeným zemiakom.
Chutný vegetariánsky obed, či večera. Podávame s ryžou basmati.
Rýchlo pripravená dusená kapustová príloha, vhodná ku všetkým pečeným mäsám.
Skutočne vynikajúce a extra jemné palacinky so syrom mascarpone.
Ľahký a lahodný zákusok, ideálny na záver romantickej večere.
Sladká pečená tekvica, je tá najlepšia zdravá a voňavá maškrtová chuťovka :)

Najpopulárnejšie recepty

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť