Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Vyprážané rybacie kúsky zo sumčeka
Dada 40 min. stredná
Zobraziť recept
MÄSOVÉ POLIEVKY
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízka
Tilapia v parmezáne
Dada 30 min. stredná
Vyprážaný kapor
Dada 20 min. nízka
Lososový filet s Gomashio
Michal 10 min. nízka
Provensálsky lososový steak
Dada — nízka
Pstruh s tymiánom
Zuzka 30 min. nízka
Žraločí steak v pivnom cestíčku
Dada 30 min. nízka
Treska v snehovom cestíčku
Dada — stredná
Losos na Teriyaki
Lososový steak so syrom
Dada 60 min. stredná
ActiFry pečená pražma
Michal — nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Lososovo syrový závin
ActiFry marinovaný losos
Jurgason 1 h. 15 min. nízka
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Jurgason 45 min. stredná
ActiFry grilovaný losos so zeleninou
Jurgason 50 min. nízka
ActiFry Lososové fašírky s pečenými zemiakmi
Zuzka 45 min. stredná
Pečená Tilapia nílska
Michal 30 min. stredná
Kapor v alobale
Norika — nízka
Chrumkavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. stredná
Marinovaný losos
Marinovaný losos na studeno
Makrela v jogurte
Dada 1 h. 30 min. stredná
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cézar šalát
Michal 40 min. stredná
Lahôdkový kukuricový šalát
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka na spôsob držkovej
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Zelerový fit šalát
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
CESTOVINY
Zapekané šunkové fliačky
BRAVČOVÉ MÄSO
Štefánska roláda
KURACIE MÄSO
Kuracie rezne v zemiakovom cestíčku
Citrónové rezy
SUCHÉ PEČIVO
Orechové linecké kolieska
Studený cestovinový šalát
Pochúťkový šalát
MRAZENÉ DEZERTY
Jogurtovo-nektarinková terina
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť