Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Vyprážané rybacie kúsky zo sumčeka
Dada 40 min. stredná
Zobraziť recept
MÄSOVÉ POLIEVKY
Iriko Dashi
Michal 60 min. nízka
Tilapia v parmezáne
Dada 30 min. stredná
Vyprážaný kapor
Dada 20 min. nízka
Lososový filet s Gomashio
Michal 10 min. nízka
Provensálsky lososový steak
Dada — nízka
Pstruh s tymiánom
Zuzka 30 min. nízka
Žraločí steak v pivnom cestíčku
Dada 30 min. nízka
Treska v snehovom cestíčku
Dada — stredná
Losos na Teriyaki
Lososový steak so syrom
Dada 60 min. stredná
ActiFry pečená pražma
Michal — nízka
SLANÉ CHUŤOVKY
Lososovo syrový závin
ActiFry marinovaný losos
Jurgason 1 h. 15 min. nízka
Actifry Grilované pstruhy s rozmarínom
Jurgason 45 min. stredná
ActiFry grilovaný losos so zeleninou
Jurgason 50 min. nízka
ActiFry Lososové fašírky s pečenými zemiakmi
Zuzka 45 min. stredná
Pečená Tilapia nílska
Michal 30 min. stredná
Kapor v alobale
Norika — nízka
Chrumkavé podkovičky z kapra
Norika 50 min. stredná
Marinovaný losos
Marinovaný losos na studeno
Makrela v jogurte
Dada 1 h. 30 min. stredná
MÄSOVÉ ŠALÁTY
Cézar šalát
Michal 40 min. stredná
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Biela fazuľová omáčka s párkom
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
KURACIE MÄSO
Kuracie rolky s pórovou omáčkou
CESTOVINY
Zapekané šunkové fliačky
Vyprážané kuracie rezne
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Pizzové slimáky z lístkového cesta
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Tofu v trojobale
TEĽACIE MÄSO
Ossobuco - dusené teľacie lýtko
HLAVNÉ JEDLÁ
Paprikáš z lesných húb
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť