Kapor v alobale

Jemné rybie mäsko so smotanou a paprikou.
recept,fotorecept,kapor obyčajný,smotana kyslá (14-18% tuku),Hlavné jedlá z rýb
Hlavné jedlá z rýb
Kategórie
Hlavné jedlá z rýb ›Ingrediencie
Ingrediencie
citrón | ½ ?? | kusu kcal | |
kapor obyčajný | 0 ?? | kcal | |
korenie čierne mleté | 0 ?? | kcal | |
múka hladká | 0 ?? | kcal | |
paprika červená mletá | 0 ?? | kcal | |
smotana kyslá (14-18% tuku) | 100 160 | mililitrov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
kapor obyčajný • soľ • citrón ½ kusu • múka hladká • korenie čierne mleté • paprika červená mletá
Kapra umyjeme osušíme a nakrájame na podkovičky. Podkovičky nasolíme a pokvapkáme citrónom. V miske zamiešame múku, čierne korenie a mletú červenú papriku. V tejto zmesi kapra obalíme.

2.
smotana kyslá (14-18% tuku) 100 mililitrov
Plech vystelieme alobalom, na ktorý poukladáme podkovičky, zalejeme kyslou smotanou, alobal zavinieme a pečieme v rozohriatej rúre 20 minút.

Dobrú chuť!