RECEPTY
Nápadité a jednoduché jedlo so zdravou zeleninkou, ktoré lahodí ako ústam, tak aj oku.
Skvelá a jednoducho pripravená žemľovka z grahamových rožkov. Aj keď obsahuje nejaký ten trstinový cukor je oveľa zdravšia ako žemľovka z bieleho pečiva s kopou bieleho cukru.
Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.
Recept na prípravu morského čerta s pestom a brokolicou v parnom hrnci. Na prípravu uvedeného receptu môžeme použiť aj iný druh morskej ryby.
Krásne farebné klasické lečo z čerstvej papriky a paradajok, zahustené vajíčkami, je tým najúžasnejším jedlom počas letných horúčav. Podávame s chlebom, alebo s varenými zemiakmi.
Pitná voda má v kuchyni nenahraditeľnú úlohu priamo ako ingrediencia do jedla, ale aj ako pomocná ingrediencia pri varení, alebo dusení. Riady sa tiež bez vody len tak ľahko neumyjú :)
Jednoduchá paradajková polievka z domáceho pretlaku a kúskov čerstvých paradajok. Deti obľubujú hustejšie polievky a preto pri servírovaný pridáme do polievky tvarovo malú, uvarenú cestovinu.
Špecle sú v podstate halušky, ktoré nájdeme v jedálničkoch nemecky hovoriacich národov ako „Spätzle“. Sú nielen veľmi obľúbené ako príloha k mäsu s omáčkou, ale aj ako samostatný pokrm keď sú zmiešané so syrom, slaninou a ...
Jednoduché, ľahké a chutné vysmážané fašírky z tresky. Miesto tresky môžete použiť aj filet z inej ryby.
Piškótový korpus a jahody zaliate v želé vytvoria zákusok, ktorý osvieži aj v tých najhorúcejších letných dňoch.
Zdravý šalát vhodný aj ako príloha k jedlám z mäsa.
Skutočne výborný zákusok z obľúbeného mascarpone v jemnej nadýchanej kakaovej piškóte. Je tak jednoduchý, že sa pri jeho príprave ozaj nič nemôže pokaziť a zvládne ho aj cukrárenský začiatočník, stačí dodržať presný postup :)
Chutný šalát, plný vitamínov a minerálov, vhodný ako zdravá večera, ale aj ako príloha k pečenému mäsu.
Chutné pečené plnené kuracie rezne pripravované v ActiFry 2v1 hrnci. Rezne si môžete pripraviť aj na grilovacej panvici či upiecť v rúre.
Tsatsici (caciky) je obľúbená grécka omáčka, alebo tiež šalát. Často sa podáva ako predjedlo, ale aj ako príloha ku gréckym jedlám napríklad k souvlaki či gyrosu.
Aj takto sa dá kurča v parnom hrnci pripraviť. Kurča je chrumkavé a vďaka hlavnej prípravy v parnom hrnci veľmi šťavnaté. Podávame teplé s prílohami, alebo len s pečivom a sterilizovanou uhorkou.
Podávame s varenými zemiakmi a uhorkovým šalátom. Vhodná príloha je aj ryža.
Recept na dezert z piškot a jemného pudingového krému. Môže byť servírovaný aj v elegantných pohárikoch.
8 litrový hrniec tej najskvelejšej kapustnice, 18 porcií pre celú veľkú rodinu alebo priateľov. Podávame s čerstvým chlebíkom a podľa chuti aj s kopčekom kyslej smotany na porcii.
Tak jemná, tak sladká, tak famózna torta s chuťou toffifee! Vyskúšajte a zistíte, že aj na malej porcii si skvelo pochutíte!

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť