RECEPTY
Obľúbené zemiakové knedličky plnené údeným, podávame s opraženou cibuľkou a kyslou kvasenou kapustou.
Jednoduchý recept na prípravu chutného pečeného mäsa s cesnakovým nádychom. Vhodnou prílohou sú zemiaky, alebo knedľa a dusená kapusta.
Chutne upravené bravčové plece, naplnené slaninkou, vajíčkom a kapustou na šťave.
Vynikajúca klasika z maďarskej kuchyne. Podávame s parenou knedľou.
Chutný cestovinový šalát s jogurtovým dresingom.
Zbytková knedľová klasika s hubami? No, fakt že dobrota! Skúste k nej kvasenú kapustu... mňam!
Tradičné jesenné a zimné jedlo slovanov. Zdravé a chutné. Recept neobsahuje žiadne koreniny zámerne, nie je to tlačové chyba :)
Niečo dosť dobré, aj keď sa to možno nezdá, pre milovníkov strukovín. Podávame s varenou cviklou, alebo kapustovým šalátom.
Vynikajúci recept na hustú mäsovo-zeleninovú polievku z ruskej, ukrajinskej, bulharskej... kuchyne. Hoci sa príprava zdá v troch hrncoch komplikovaná, je v skutočnosti jednoduchá. Stačí dodržať postupnosť krokov uvedených v recepte a ...
Recept na segedínsky guláš s tempehom ako vynikajúcou náhradou mäsa - nutričnou aj chuťovou.
Hustá hrejivá polievka, ktorá skvele zasýti.
Zdravý zeleninový šalát plný vitamínov a energie. Vhodný na predjedlo, šalát k jedlám z mäsa, chutný aj ako samostatný pokrm
Vynikajúci zapekaný karfiol s extra bielkovinami v podobe tvarohu, na slano. Servírujeme s kyslými uhorkami alebo kyslou kapustou.
Chutná jemná kačacina - jednoduchý recept z čias dávno minulých. Podávame s uvedenou hroznovou omáčkou a lokšami, alebo s obľúbenou dusenou kapustou a knedľou.
Slovenská klasika z bežne nájditeľných surovín v chladničke.
Podávame s dusenou kapustou a parenou knedľou poliatou výpekom z kačky.
Na pečenie je najvhodnejší chudší, dobre prerastený bôčik. Podávame s knedľou pokvapkanou výpekom a dusenou bielou kapustou.
Mäso je najchutnejšie pri podávaní s knedľou a dusenou kyslou kapustou.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť