RECEPTY
Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.
Šťavnaté marinované kuracie prsia s mäkučkou bravčovou pečienkou, šampiňónmi, preliate syrovou omáčkou s petržlenovou vňatkou. Podávame s varenými zemiakmi.
Pestrejšia verzia fazuliek na cibuľke so sladkou mrkvou v redukovanej paradajkovej omáčke.
Ľahká tatárska omáčka je vhodná k vyprážaným jedlám zo zeleniny.
Jemné, pečené bravčové stehno špikované údenou slaninou. Odporúčame podávať s dusenými zemiakmi a s kyslou uhorkou.
Krémová hrášková polievka s vynikajúcou chuťou jemnej údenej šunky.
Recept na chutný gulášik z hovädzieho mäsa s koreňovou zeleninou a kápiou. Vhodnou prílohou by mohla byť knedľa alebo halušky.
Nechutí vaším rodinným príslušníkom cuketa? Skúste im ju naservírovať ako lodičky so zemiakovými plachtami na "vlnách" ľadového šalátu a uvidíte, že len tak sa po nej "zapráší".
Recept na prípravu francúzskych zemiakov. Sýty a chutný obed na všedný deň pre každého.
Hustý guláš z hovädzieho a bravčového mäsa s chuťou piva.
ActiFry recept na prípravu jednoduchého a pritom lahodného, šťavnatého kuracieho mäsa s použitím minima oleja, ktoré sme doplnili o zeleninový šalát so sladkokyslou zálievkou.
Slovenská klasika z bežne nájditeľných surovín v chladničke.
Pečené hovädzie kúsky so zeleninou a zemiakmi. Večera, či obed z jedného pekáča.
Diétnejšie pripravená ryba na stôl vianočný i na bežnú konzumáciu počas celého roku.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť