Sladké biberle rozhodne odporúčame na vianočný stôl! Je to medovo-marcipánové pečivo pochádzajúce zo Švajčiarska, kde je veľmi obľúbené. Určite vám bude chutiť!
Sladké, chrumkavé, orechové koláčiky s bielkovým snehom. Recept inšpirovaný obľúbenými orechovými štangličkami, avšak s oveľa jednoduchšou manipuláciou pri príprave.
Nepečiete na vianoce veľa? Pečiete tak jeden deň pred štedrým večerom? Potom tu máme pre vás jednoduchý recept na pár kúskov ihneď mäkkých medovníkov. Veď bez medovníkov vianoce byť nemôžu!
Malé chrumkavé koláčiky s veľmi charakteristickou chuťou vďaka netypickej surovine - vínu. Použite svoje obľúbené víno a verte že môže byť ako biele, tak aj červené. Sú vhodné napríklad k čaju alebo káve ako malé spestrenie ...
Suché pečivo z pohánkovej múky má špecifickú chuť. Nie je také hladké na jazyku ako klasické pečivo z bielej múky, avšak túto chuťovú drobnosť vyvažujú pozitíva konzumácie pohánky. Podávame s dobrým teplým čajom.