RECEPTY
Upečenú rybu podávame s teplou zemiakovo - syrovou omáčkou, ryžou a plátkom citróna.
Jenoducho pripravený pokrm z bieleho tofu.
Jednoduchá bezmäsitá večera z obľúbenej cukety. Podávame so zemiakovou kašou, alebo len s chlebíkom.
Recept na tofu s fazuľou v paradajkovej omáčke s indickým korením. Podávame s ryžou, čerstvou zeleninou, alebo samostatne.
Jesenná lahôdka na ktorej si zaručene pochutíte. Odporúčame podávať s našimi zemiakovými nokami.
Tofu tyčinky obalené v korenistom cestíčku.
Ľahký a chutný bezmäsitý obed nielen pre vegetariánov.
Chutné cuketové placky s obsahom vyššieho podielu vlákniny vďaka primiešaným ovseným vločkám. Podávame s čerstvým zeleninovým šalátom a tatárskou omáčkou.
Recept na vyprážané tvarohové pirohy v jemnom cestíčku so smotanou.
Vegetariánsky segedínsky guláš s tofu. Podávame klasicky: s parenou knedľou.
Nadýchané langoše zo zdravšej špaldovej múky. Ako oblohu neváhajte použiť to čo máte najradšej - nastrúhať obľúbený syr, kečup, tatarskú omáčku, cesnakový olej či smotanu.
Chutné farebné lečo. Lečo môžeme konzumovať pripravené s vajíčkami, alebo aj ako dusenú zeleninovú prílohu.
Osvedčený recept na prípravy jemného tofu vo výbornej sladko-kyslej paradajkovej omáčke.
Jednoduchý recept na prípravu chutných placiek zo sezónnej tekvice.
Vyprážaná pochúťka z cukety je skvelým vegetariánskym jedlom aj pre nevegetariánov.
Ide to aj bez mäsa :) Chutný "hamburger" nielen pre vegetariánov.
Obľúbená ryba v chrumkavom cestíčku. Podávame podľa chuti, s hranolkami, varenými zemiakmi a s tatárskou omáčkou.
Losos je obľúbený pre výbornú chuť, šťavnaté jemné mäsko a bohaté výživové hodnoty. Jeho príprava je pritom nenáročná a zvládne ním ohúriť aj kuchár začiatočník.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť