Paprikáš z lesných húb
Jesenná lahôdka na ktorej si zaručene pochutíte. Odporúčame podávať s našimi zemiakovými nokami.
recept,fotorecept,huby lesné,smotana na šľahanie (30-33% tuku),Hlavné jedlá,Bezlepkové
Hlavné jedlá
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 150 | gramov | |
huby lesné | 500 | gramov | |
korenie rímska rasca mletá | ½ | čajovej lyžičky | |
korenie čierne mleté | ¼ | čajovej lyžičky | |
olej slnečnicový | 4 | polievkové lyžice | |
smotana na šľahanie (30-33% tuku) | 250 | mililitrov | |
soľ | ½ | čajovej lyžičky | |
voda | 200 | mililitrov |
Recept
2.
cibuľa 150 gramov • olej slnečnicový 4 polievkové lyžice • korenie rímska rasca mletá ½ čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky
Cibuľu očistíme, pokrájame na drobno a osmažíme na oleji. Prisypeme rascu a korenie.
5.
...a pod pokrievkou dusíme 15-20 minút do mäkka.
Dobrú chuť!