Paprikáš z lesných húb

Jesenná lahôdka na ktorej si zaručene pochutíte. Odporúčame podávať s našimi zemiakovými nokami.
recept,fotorecept,huby lesné,smotana na šľahanie (30-33% tuku),Hlavné jedlá,Bezlepkové
Hlavné jedlá
Kuchtil
Počet porcií
4
Hmotnosť porcie
292 g
Energia porcie
377 kcal
Čas prípravy
40 min.
Náročnosť
stredná
Ingrediencie
Ingrediencie
| cibuľa | 150 66 | gramov kcal | |
| huby lesné | 500 110 | gramov kcal | |
| korenie rímska rasca mletá | ½ 10 | čajovej lyžičky kcal | |
| korenie čierne mleté | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
| olej slnečnicový | 4 540 | polievkové lyžice kcal | |
| smotana na šľahanie (30-33% tuku) | 250 778 | mililitrov kcal | |
| soľ | ½ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
| voda | 200 0 | mililitrov kcal |
Recept

2.
cibuľa 150 gramov • olej slnečnicový 4 polievkové lyžice • korenie rímska rasca mletá ½ čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky
Cibuľu očistíme, pokrájame na drobno a osmažíme na oleji. Prisypeme rascu a korenie.



5.
...a pod pokrievkou dusíme 15-20 minút do mäkka.


Dobrú chuť!
























