RECEPTY
Veľká zemiaková placka na plechu s ovsennými vločkami a ľanovými semienkami, ochutená opečenou cibuľou a medvedím cesnakom.
Chutná cuketová praženica vhodná na ľahkú letnú večeru.
Jednoduchý ale veľmi chutný recept na karfiol zapečený s bešamelovou omáčkou a syrom na vrchu.
Overený recept na kúsky patizónu obalené v trojobale a vypražené na oleji. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky. Patizón je veľmi chutný s tatárskou omáčkou.
Bezmäsitý obed zo špaldových krúpov, póru, bryndze a medvedieho cesnaku.
Jemné chutné placky, ktoré sa vám budú páčiť. Konzumujeme samostatné, alebo ich môžeme podávať aj ako prílohu ku grilovanému morčaciemu či kuraciemu mäsu.
Tofu tyčinky obalené v korenistom cestíčku.
Jednoduchý sýty obed či večera. Vhodný pre deti i dospelých.
Podávame s dusenou zeleninou alebo varenými zemiakmi.
Ľahký a chutný bezmäsitý obed nielen pre vegetariánov.
Takto si pripravíte chutné cuketové placky s pridaním strúhaného syra.
Jemné, zeleninovo-orieškové placky zachutia každému gurmánovi.
Veľmi chutné vegetariánske rizoto, ktoré zachutí nielen im.
Vynikajúci zapekaný karfiol s extra bielkovinami v podobe tvarohu, na slano. Servírujeme s kyslými uhorkami alebo kyslou kapustou.
Jemne kysnuté palacinky, plnené slanou plnkou.
Nadýchané langoše zo zdravšej špaldovej múky. Ako oblohu neváhajte použiť to čo máte najradšej - nastrúhať obľúbený syr, kečup, tatarskú omáčku, cesnakový olej či smotanu.
Baklažánová omáčka s cícerom Baingan chana (chole) masala je obľúbený indický pokrm pikantnej chuti. Množstvo korenín môžete podľa chuti ubrať, alebo aj pridať.
Cestoviny s karfiólom, zapečené s krémovým syrom a výbornou jednoduchou omáčkou.
Jednoduchý recept na prípravu chutných placiek zo sezónnej tekvice.
Jeden z mnohých spôsobov ako si pripraviť chutný karfiol na obed. Podávame so zemiakovými prílohami.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť