RECEPTY
Teplú omáčku podávame k pečenej či grilovanej rybe alebo mäsu.
Podľa tohoto receptu si pripravíte vynikajúce krémové rizoto zo zelenej špargle.
Kvalitný domáci rybací šalát, ktorý je oveľa chutnejší ako kupovaný a o ktorom viete, čo v ňom zaručene máte. Slede sú jemné ryby a dokonale sa hodia na prípravu tohoto šalátu. Šalát je možné pripraviť aj z iných kyslých ...
Chutný strukovinový šalát je vhodný ku grilovaným a pečeným mäsám.
Zdravá dobrota. Pečenú tekvicu môžete konzumovať priamo po jej upečení a ošúpaní. Obyčajne je dosť sladká no môžete si ju jemne prisladiť. Okrem priamej konzumácie pripravujeme z dužiny tekvice chutné sladké koláče.
Omáčku podávame k varenému i pečenému mäsu, k mäsovým guľkám, spolu s knedľou, alebo varenými zemiakmi.
Jednoduché a chutné jedlo z pár bežných ingrediencií jemne krémovej konzistencie doladené slano-kyslími kaparami. Namiesto kapár sa dajú použiť napríklad zelené olivy, alebo najemno nakrájané kyslé uhorky.
Návyková dobrota s typickou chuťou ovčieho syru Pecorino.
Jednoduchý, odľahčujúci, bezmäsitý obed či večera. Pri servírovaní posypeme rizoto strúhaným syrom.
Jednoduchý recept na lahôdku vhodnú aj pre vegetariánov.
Recept na prípravu lahodného krémového talianskeho risotta s čerstvými kuriatkami.
Chuťovo zaujímavá, hustá omáčka. Je veľmi vhodná ako netradičná príloha, spolu s tradičnými lokšami, k pečenej kačke.
Tradičný recept na legendárny majonézový šalát so salámou a koreňovou zeleninou.
Krémová pochúťka lahodnej chuti, tiez známa ako Milánske rizoto (Risotto alla Milanese).
Sladká pečená tekvica, je tá najlepšia zdravá a voňavá maškrtová chuťovka :)
Jemné rizoto s obľúbenou hlivou ustricovou. Podávame so strúhaným syrom. Najchutnejší je parmezán.

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť