Recept na prípravu chutného vianočného orechového pečiva s orieškovým krémom a čokoládou. Pečivo má dlhú trvanlivosť, takže môže zdobiť váš stôl počas celých vianočných sviatkov.
Sladké biberle rozhodne odporúčame na vianočný stôl! Je to medovo-marcipánové pečivo pochádzajúce zo Švajčiarska, kde je veľmi obľúbené. Určite vám bude chutiť!
Chrumkavé vianočné keksy so zázvorom sú po upečení tvrdé. Je potrebné ich nechať odležať v uzatvorenej nádobe minimálne týždeň. Za ten čas primerane zmäknú.
Recept na famózny zákusok s karamelovým krémom na orieškovom korpuse jemnom ako pavučina. Celé je to na oplátke, aby sa dal zobrať len tak do ruky a uhryzkávať hoc aj z gauča pri vianočnom filme.
Nepečiete na vianoce veľa? Pečiete tak jeden deň pred štedrým večerom? Potom tu máme pre vás jednoduchý recept na pár kúskov ihneď mäkkých medovníkov. Veď bez medovníkov vianoce byť nemôžu!